نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال و دریافت فایل به گوگل درایو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    ارسال و دریافت فایل به گوگل درایو

    دوستان سلام
    آیا با وی بی دات نت میشه کاری کرد که بشه به طور مستقیم از نرم افزار خودمون فایل رو درون گوگل درایو بفرستیم یا از داخل گوگل درایو دانلود کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل به گوگل درایو

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    دوستان سلام
    آیا با وی بی دات نت میشه کاری کرد که بشه به طور مستقیم از نرم افزار خودمون فایل رو درون گوگل درایو بفرستیم یا از داخل گوگل درایو دانلود کنیم؟
    گوگل در بخش developers اش یک Drive API داره که برای همین ارتباط با Google Drive طراحی شده.
    در GitHub هم نمونه کد سرویس و ابزار و مثال استفاده از Drive API هست و هم توضیح مراحلی که کاربر برای ثبت نام و دریافت کد شناسایی باید طی کنه.
    اون کد شناسایی برای ارتباط نرم افزار با API لازم میشه.
    https://github.com/google/google-drive-proxy
    https://github.com/Obrelix/.net-Goog...-File-Handling
    https://github.com/se0kjun/google-drive-sample

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل به گوگل درایو

     Imports Google.Apis.Auth    Imports Google.Apis.Download


    'Dev Console:
    'https://console.developers.google.com/


    'Nuget command:
    'Install-Package Google.Apis.Drive.v2


    Private Service As DriveService = New DriveService


    Private Sub CreateService()
    If Not BeGreen Then
    Dim ClientId = "your client ID"
    Dim ClientSecret = "your client secret"
    Dim MyUserCredential As UserCredential = GoogleWebAuthorizationBroker.AuthorizeAsync(New ClientSecrets() With {.ClientId = ClientId, .ClientSecret = ClientSecret}, {DriveService.Scope.Drive}, "user", CancellationToken.None).Result
    Service = New DriveService(New BaseClientService.Initializer() With {.HttpClientInitializer = MyUserCredential, .ApplicationName = "Google Drive VB Dot Net"})
    End If
    End Sub




    Private Sub UploadFile(ByVal FilePath As String)
    Me.Cursor = Cursors.WaitCursor
    If Service.ApplicationName <> "Google Drive VB Dot Net" Then CreateService()


    Dim TheFile As New File()
    TheFile.Title = "My document"
    TheFile.Description = "A test document"
    TheFile.MimeType = "text/plain"


    Dim ByteArray As Byte() = System.IO.File.ReadAllBytes(FilePath)
    Dim Stream As New System.IO.MemoryStream(ByteArray)


    Dim UploadRequest As FilesResource.InsertMediaUpload = Service.Files.Insert(TheFile, Stream, TheFile.MimeType)


    Me.Cursor = Cursors.Default
    MsgBox("Upload Finished")
    End Sub


    Private Sub DownloadFile(ByVal url As String, ByVal DownloadDir As String)
    Me.Cursor = Cursors.WaitCursor
    If Service.ApplicationName <> "Google Drive VB Dot Net" Then CreateService()


    Dim Downloader = New MediaDownloader(Service)
    Downloader.ChunkSize = 256 * 1024 '256 KB


    ' figure out the right file type base on UploadFileName extension
    Dim Filename = DownloadDir & "NewDoc.txt"
    Using FileStream = New System.IO.FileStream(Filename, System.IO.FileMode.Create, System.IO.FileAccess.Write)
    Dim Progress = Downloader.DownloadAsync(url, FileStream)
    Threading.Thread.Sleep(1000)
    Do While Progress.Status = TaskStatus.Running
    Loop
    If Progress.Status = TaskStatus.RanToCompletion Then
    MsgBox("Downloaded!")
    Else
    MsgBox("Not Downloaded :(")
    End If
    End Using
    Me.Cursor = Cursors.Default
    End Sub



    اگر آدرس URL برای بارگیری فایل را نمی دانید ، می توانید برای دریافت کد از این کد استفاده کنید


     Dim Request = Service.Files.List()    Request.Q = "mimeType != 'application/vnd.google-apps.folder' and trashed = false"
    Request.MaxResults = 2
    Dim Results = Request.Execute
    For Each Result In Results.Items
    MsgBox(Result.DownloadUrl & vbCrLf & Result.Title & vbCrLf & Result.OriginalFilename)
    Next




    منبع : stackoverflow.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت ساخت دیتا بیس با ویژوال استدیو و اس کیو ال منجمتن استدیو
    نوشته شده توسط hadiyoodream در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1394, 14:27 عصر
  2. جمع کردن درایو ها،تشخصی درایو سی و جستجوی فایل؟؟
    نوشته شده توسط M0TR!X در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1393, 18:33 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 17:05 عصر
  4. سوال: مشکل در اتصال ویژوال استادیو 2010 به اس کیو ال سرور 2000
    نوشته شده توسط mashhadpix در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •