نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل آپدیت اطلاعات دیتا گرید در بانک اکسس. لطفا راهنمایی کنید. خیلی فوریه

  1. #1

    Unhappy مشکل آپدیت اطلاعات دیتا گرید در بانک اکسس. لطفا راهنمایی کنید. خیلی فوریه

    سلام
    الان برای آپدیت اطلاعات دیتا گرید تو بانک اکسس مشکل دارم
    این کد نوشتم. میشه لطفا یک نگاه بکنید؟

    Public Class Form3
    Dim con As New OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLED B.12.0;Data Source=|DataDirectory|\karkonan.accdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=123")
    Dim ad As New OleDb.OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim dt As New Data.DataTable
    Dim r As DataRow

    کد های فرم لود

    Private Sub Form3_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load


    ad = New OleDb.OleDbDataAdapter("select * from fardi", con)
    ad.Fill(ds, "fardi")
    dt = ds.Tables("fardi")
    dgv.DataSource = dt


    End Sub

    این کد دکمه ذخیره اطلاعات
    Private Sub but_sa_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles but_sa.Click


    ad.Update(ds, "fardi")


    End Sub


    فایل برنامه رو ضمیمه کردم.
    البته به دلیل کم کردن حجم برنامه، بانک شو حذف کردم
    یک فایل اکسس به نام
    karkonan که یک جدول به نام fardi داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hhr1360 : چهارشنبه 11 فروردین 1400 در 21:26 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل آپدیت اطلاعات دیتا گرید در بانک اکسس. لطفا راهنمایی کنید. خیلی فوریه

    مشکل تون در برنامه چیه؟ موقع کلیک روی دکمه آپدیت خطا میده؟ داده داخل جدول با آپدیت تغییر نمی کنه؟ سطرهای جدید اضافه نمیشه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل آپدیت اطلاعات دیتا گرید در بانک اکسس. لطفا راهنمایی کنید. خیلی فوریه

    آره موقع آپدیت خطا میده.
    Update requires a valid UpdateCommand when passed DataRow collection with modified rows.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1394, 21:32 عصر
  2. راهنمایی در اتصال به دیتابیس اکسس پسورددار
    نوشته شده توسط hamid.kurd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 تیر 1393, 17:16 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 21:47 عصر
  4. سوال: خواهشا در مورد ارتباط با دیتابیس اکسس راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط nekooee در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 17:35 عصر
  5. راهنمایی برای تبدیل دیتابیس DBF به اکسس یا اکسل
    نوشته شده توسط webpro_ir در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •