نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در جمع اعداد بزرگ

  1. #1

    Question مشکل در جمع اعداد بزرگ

    سلام من این کد رو نوشتم که 2 تا عدد بزرگ رو باهم جمع کنه یا ضرب کنه(فرقی نمیکنه)، ولی در خروجی بصورت نامفهوم عدد رو نشون میده
    چیکار کنم که عدد درستی رو نشون بده؟؟



    <?php

    $A=649840848710357954360154994122+1254789530416876 2315974033215870489;

    echo($A);

    ?>





  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در جمع اعداد بزرگ

    بخاطر جمع نیست
    php عدد های بزرگ رو اینجوری نشون میده بهش میگن scientific notation
    شما جمع هم نکنی یه عدد بزرگ رو چاپ کنی اینجوری نشون میده که از نظر ارزش همون عدد هست فقط نحوه نمایشش متفاوته
    اگه بابت نمایش میخای فقط میتونی از number_format استفاده کنی برای نمایش

    echo number_format($A);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •