نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در کد گذاری تکست جهت ذخیره در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    مشکل در کد گذاری تکست جهت ذخیره در دیتابیس

    سلام بچه ها من تو یه ویندوز اپلیکشن می حوام اطلاعات کاربرام کد شده تو دیتا بیس ذخیره بشن از کلاس زیر برای کد گذاری استفاده کردم البته کلاس رو آماده گرفتم خودم ننوشتم


    using System;
    using System.Security.Cryptography;
    using System.Text;
    namespace encript
    {
    public class CryptoEngine
    {
    public static string Encrypt(string input, string key)
    {
    byte[] inputArray = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(input);
    TripleDESCryptoServiceProvider tripleDES = new TripleDESCryptoServiceProvider();
    tripleDES.Key = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key);
    tripleDES.Mode = CipherMode.ECB;
    tripleDES.Padding = PaddingMode.PKCS7;
    ICryptoTransform cTransform = tripleDES.CreateEncryptor();
    byte[] resultArray = cTransform.TransformFinalBlock(inputArray, 0, inputArray.Length);
    tripleDES.Clear();
    return Convert.ToBase64String(resultArray, 0, resultArray.Length);
    }
    public static string Decrypt(string input, string key)
    {
    byte[] inputArray = Convert.FromBase64String(input);
    TripleDESCryptoServiceProvider tripleDES = new TripleDESCryptoServiceProvider();
    tripleDES.Key = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key);
    tripleDES.Mode = CipherMode.ECB;
    tripleDES.Padding = PaddingMode.PKCS7;
    ICryptoTransform cTransform = tripleDES.CreateDecryptor();
    byte[] resultArray = cTransform.TransformFinalBlock(inputArray, 0, inputArray.Length);
    tripleDES.Clear();
    return UTF8Encoding.UTF8.GetString(resultArray);
    }
    }
    }

    انکریپشن رو درست انحجام می ده ولی تو جمش هر متنی باشه ایراد میگریره که
    System.FormatException: 'Invalid character in a Base-64 string.'

    برای کد کردم اینجوری نوشتم درست انجام می ده

    txtuser.Text = CryptoEngine.Encrypt(txtpass.Text, "sblw-3hn8-sqoy19");

    واسه دیکد این که همش غلط میگیره


    txtuser.Text = CryptoEngine.Decrypt(txtpass.Text, "sblw-3hn8-sqoy19");


    میشه لطفا راهنماییم کنید؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    نقل قول: مشکل در کد گذاری تکست جهت ذخیره در دیتابیس

    البته شاید مشکلاتی که تو این چند وقته مطرح کردم خیلی ساده باشن ولی شرمندم من حدود 7 سال کارم جوری بود که اصلا با کامپیوتر ارتباطی نداشتم خیلی چیزا یادم رفته خیلی خوندم خیلیاشو رفع کردم ولی جاهایی که به جواب نرسیدم رو اینجا مطرح کردم
    ببخشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    نقل قول: مشکل در کد گذاری تکست جهت ذخیره در دیتابیس

    آقا مشکل حل شد با عرض شرمندگی تاپیک میشه حذف بشه
    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: بروز رسانی دیتابیس بدون از دست دادن اطلاعات دیتابیس در Code First
    نوشته شده توسط EBRAHIMIEKOKDARAGHI در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1397, 09:19 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1393, 09:50 صبح
  3. سوال: آپدیت کردن دیتا بیس توسط دیتاست از روی تکست باکس
    نوشته شده توسط ATalebD99 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 23:23 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 21:46 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •