نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: واکشی اطلاعات بر اساس آخرین خرید مشتری

  1. #1

    Arrow واکشی اطلاعات بر اساس آخرین خرید مشتری

    سلام بر همگی
    اساتید محترم دوتا جدول دارم که یکی اطلاعات مشتری ثبت میشه و یکی خرید هاشون
    حالا میخوام آخرین تاریخی که هر نفر رفته خرید کرده رو لیست کنم (ممکنه ی مشتری در دو ماه گذشته 10 بار خرید کرده باشه)می خوام آخرین تاریخ خرید هر نفر رو بگیرم و اگر مثلا 30 روز از آخرین خریدش گذشته ، لیستشون رو توی گرید نمایش بدم. و هیچ ریلیشنی هم بین جدولها وجود نداره

    چند مدل نوشتم ولی یا لیست همه میاد یا آخرین تاریخ کل جدول
    ممنونم از راهنماییتون
    var leave = (from o in db.tblkharid select new {  o.cod ,o.toDate }).Max();
    grid.DataSource = leave;

    اینجوری نوشتم خالی بر میگردونه
    چند مدل دیگه نوشتم جواب نداد.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 29 فروردین 1400 در 19:08 عصر

  2. #2

    نقل قول: واکشی اطلاعات بر اساس آخرین خرید مشتری

    دوستان و اساتید: کمک لطفاً

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,142

    نقل قول: واکشی اطلاعات بر اساس آخرین خرید مشتری

    سلام

    شما میتونید با استفاده از از عبارت Top 1 به تنها یک رکورد از دستور Select دستیابی داشته باشید و با Sort کردن بصورت DESC آخرین رو بدست بیارید.
    SELECT TOP 1 * FROM TableCustomer WHERE CustomerID = ? Order By Date DESC
    دستور بالا ابتدا داده ها را بر مبنای تاریخ بصورت نزولی مرتب میکنه و تنها یک رکورد رو برای شما برمیگردونه که قطعا آخرین تاریخ خواهد بود.

  4. #4

    نقل قول: واکشی اطلاعات بر اساس آخرین خرید مشتری


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •