نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در ایجاد فرم لاگین

  1. #1

    اشکال در ایجاد فرم لاگین

    نمی دونم مشکلش از کجاستUntitled.jpg

  2. #2

    نقل قول: اشکال در ایجاد فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossien83 مشاهده تاپیک
    نمی دونم مشکلش از کجاستUntitled.jpg
    cmbaccess.SelectedItem از نوع object ئه برای همین الزاما string نیست که مستقیما با "مدیر" مقایسه بشه.
    اگر داخل cmbaccess آیتم های string قرار گرفته و enum یا انواع داده دیگری نیست :

    if (string.Equals(cmbaccess.SelectedItem, "مدیر"))
    {

    اگر الزاما داخل cmbaccess آیتم های string قرار نداره و لازمه به string تبدیل بشن :

    if (cmbaccess.Text == "مدیر")
    {

    یا :

    if (string.Equals(cmbaccess.Text, "مدیر"))
    {

    یا :

    if ((cmbaccess.SelectedItem != null) && (cmbaccess.SelectedItem.ToString() == "مدیر"))
    {

    یا :

    if (cmbaccess.SelectedItem?.ToString() == "مدیر")
    {

    و ...

  3. #3

    نقل قول: اشکال در ایجاد فرم لاگین

    متاسفانه کار نمی کنه نمی دونم باید چی کار کنم
    وقتی start میکنم میگه کاربر وجود ندارهیعنی MessageBox رو نشون میده Untitledظ.jpgUntitled.jpg

  4. #4

    نقل قول: اشکال در ایجاد فرم لاگین

    اینطور تغییر بدین ببینید چی میشه
    یه نما از ساختار دیتابیستون هم بدین

    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter(Search,con);
    DataTable dt=new DataTable();
    da.Fill(dt);
    if(dt.Rows.Count>0)
    {
    //کاربر وجود دارد
    }
    else
    {
    کاربر وجود ندارد
    }

  5. #5

    نقل قول: اشکال در ایجاد فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط telegram مشاهده تاپیک
    اینطور تغییر بدین ببینید چی میشه
    یه نما از ساختار دیتابیستون هم بدین

    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter(Search,con);
    DataTable dt=new DataTable();
    da.Fill(dt);
    if(dt.Rows.Count>0)
    {
    //کاربر وجود دارد
    }
    else
    {
    کاربر وجود ندارد
    }
    چون سطح دسترسی داره نمیشه اینجوری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •