نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ارسال متن با #

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    49

    مشکل در ارسال متن با #

    با سلام

    در دستور زیر جهت ارسال اطلاعات اگه داخل متن # باشه مابقی متن بعد # ارسال نمی شود

    const Http = new XMLHttpRequest();
    var url='https://api.telegram.org/bot'+Token+'/sendMessage?text='+post+'&chat_id='+ID;
    Http.open("GET", url);
    Http.send();
    راه حل چی دارید ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ارسال متن با #

    علامت # توی url معنی خاصی داره
    من با تلگرام آشنا نیستم زیاد ولی سعی کن با post بفرستی یا urlencode کنی

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال متن با #

    نقل قول نوشته شده توسط kiapmc مشاهده تاپیک
    با سلام

    در دستور زیر جهت ارسال اطلاعات اگه داخل متن # باشه مابقی متن بعد # ارسال نمی شود

    const Http = new XMLHttpRequest();
    var url='https://api.telegram.org/bot'+Token+'/sendMessage?text='+post+'&chat_id='+ID;
    Http.open("GET", url);
    Http.send();
    راه حل چی دارید ؟؟؟؟

    var url='https://api.telegram.org/bot'+Token+'/sendMessage?text='+escape(post)+'&chat_id='+ID;

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    49

    نقل قول: مشکل در ارسال متن با #

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک

    var url='https://api.telegram.org/bot'+Token+'/sendMessage?text='+escape(post)+'&chat_id='+ID;
    سلام دریافت اطلاعات به این شکل نامفهوم شد

    %E2%9C%85%20%D9%86#%D9%85%D8%A7%D8%AF%20:%20%D9%86 %D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%88%0A%D8%A2%D8%AE%D8%B 1%D9%8A%D9%86%20%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA%20:%20114 79%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%0A%D8%AF%D8%B1%D8 %B5%D8%AF%20%D8%A2%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D9%86%20%D9%8 2%D9%8A%D9%85%D8%AA%20:%205.99%25%0A%D8%B3%D8%B1%D 8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF%20%D9% 87%D8%B1%D8%AD%D9%82%D9%8A%D9%82%D9%8A%20:89%20%D9 %85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D9%88%D 9%85%D8%A7%D9%86%0A%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87% 20%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%20%D9%87%D8%B1%D8%AD%D9 %82%D9%8A%D9%82%D9%8A%20:%2016%20%D9%85%D9%8A%D9%8 4%D9%8A%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9% 86%0A%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%20%D8%AE%D8%B1%D9%88 %D8%AC%20%D9%BE%D9%88%D9%84%20:%200%0A%D9%82%D8%AF %D8%B1%D8%AA%20%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B 1%20:%205.5%0A%E2%8F%B0%20%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86 %20:%20%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B0/%DB%B1/%DB%B1%DB%B7%D8%8C%E2%80%8F%20%DB%B1%DB%B6:%DB%B3% DB%B1:%DB%B4%DB%B8%0A

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال متن با #

    نقل قول نوشته شده توسط kiapmc مشاهده تاپیک
    سلام دریافت اطلاعات به این شکل نامفهوم شد

    %E2%9C%85%20%D9%86#%D9%85%D8%A7%D8%AF%20:%20%D9%86 %D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%88%0A%D8%A2%D8%AE%D8%B 1%D9%8A%D9%86%20%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA%20:%20114 79%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%0A%D8%AF%D8%B1%D8 %B5%D8%AF%20%D8%A2%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D9%86%20%D9%8 2%D9%8A%D9%85%D8%AA%20:%205.99%25%0A%D8%B3%D8%B1%D 8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF%20%D9% 87%D8%B1%D8%AD%D9%82%D9%8A%D9%82%D9%8A%20:89%20%D9 %85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D9%88%D 9%85%D8%A7%D9%86%0A%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87% 20%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%20%D9%87%D8%B1%D8%AD%D9 %82%D9%8A%D9%82%D9%8A%20:%2016%20%D9%85%D9%8A%D9%8 4%D9%8A%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9% 86%0A%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%20%D8%AE%D8%B1%D9%88 %D8%AC%20%D9%BE%D9%88%D9%84%20:%200%0A%D9%82%D8%AF %D8%B1%D8%AA%20%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B 1%20:%205.5%0A%E2%8F%B0%20%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86 %20:%20%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B0/%DB%B1/%DB%B1%DB%B7%D8%8C%E2%80%8F%20%DB%B1%DB%B6:%DB%B3% DB%B1:%DB%B4%DB%B8%0A
    چیزی که دریافت می کنید یک متن شبیه "آخرين قيمت : 11479تومان درصد آخرين قيمت : 5.99% سرانه خريد هرحقيقي :89 ميليون تومان" ئه که escape شده، با تابع ()decodeURIComponent برگردونیدش به متن عادی.
    آخرین ویرایش به وسیله the king : سه شنبه 17 فروردین 1400 در 21:50 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارسال متن با #

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="utf-8"/>
    </head>
    <body>
    <script>
    var s = '%E2%9C%85%20%D9%86#';
    s += '%D9%85%D8%A7%D8%AF';
    s += '%20:%20%D9%86%D9%85';
    s += '%D8%B1%D9%8A%D9%86';
    s += '%D9%88%0A%D8%A2%D8';
    s += '%AE%D8%B1%D9%8A%D9';
    s += '%86%20%D9%82%D9%8A';
    s += '%D9%85%D8%AA%20:%20';
    var m=decodeURIComponent(s);
    document.write(m);
    </script>
    </body>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •