نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: messagebox در دلفی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار lajevardi106
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    35

    messagebox در دلفی

    چگونه میتوان دکمه پیش فرض به messagebox داد
    یعنی مثلا پیش فرض آنرا که Yes است به No‌ تبدیل نماییم




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    به این صورت می تونی!

    messagebox(0,'sdfdsf','sdfdsf',mb_yesno+MB_DEFBUTT ON2);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    چطوری نام YES رو به بله تبدیل کنیم ...
    البته MessageBox رو می خواهم با MessageDlg امکان پذیر هست و کد رو دارم .

    با تشکر ، یا حق ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    نمی دونم چه لزومی داره که از MessageBox استفاده کنی !
    اگه می خوای دیالوگ رو بمونه و از کدی مشابه اون کدی که من دیدم برای تغییر کپشن دکمه ها استفاده کردی!چون تابع CreateMessageDialog یک متغیر از نوع Tform بر می گردونه می تونی با اون مثل یک فرم رفتار کنی.یعنی خاصیت FormStyle اونو به fsStayOnTop تغییر بدی!

    خطی که باستاره مشخص شده در تابع زیر ببین.

    function MyMessageDialog(const Msg: string; DlgType: TMsgDlgType;
    Buttons: TMsgDlgButtons; Captions: array of string): Integer;
    var
    aMsgDlg: TForm;
    i: Integer;
    dlgButton: TButton;
    CaptionIndex: Integer;
    begin
    { Create the Dialog }
    { Dialog erzeugen }
    aMsgDlg := CreateMessageDialog(Msg, DlgType, Buttons);
    aMsgDlg.FormStyle:=fsStayOnTop; //******************
    captionIndex := 0;
    { Loop through Objects in Dialog }
    { Über alle Objekte auf dem Dialog iterieren}
    for i := 0 to aMsgDlg.ComponentCount - 1 do
    begin
    { If the object is of type TButton, then }
    { Wenn es ein Button ist, dann...}
    if (aMsgDlg.Components[i] is TButton) then
    begin
    dlgButton := TButton(aMsgDlg.Components[i]);
    if CaptionIndex > High(Captions) then Break;
    { Give a new caption from our Captions array}
    { Schreibe Beschriftung entsprechend Captions array}
    dlgButton.Caption := Captions[CaptionIndex];
    Inc(CaptionIndex);
    end;
    end;
    Result := aMsgDlg.ShowModal;
    end;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    لزومی در استفاده از MessageBox که از توابع API هست نداریم ، می خواستم بدونم این کار امکان پذیر هست یا نه ...

    با تشکر ، یا حق ...

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_PaK
    لزومی در استفاده از MessageBox که از توابع API هست نداریم ، می خواستم بدونم این کار امکان پذیر هست یا نه ...

    با تشکر ، یا حق ...
    شما می خواستید بدونید یا آقای ajevardi106

  7. #7

    نقل قول: messagebox در دلفی

    سلام. لطفا یکی کار با messagebox رو یاد بده. ممنون

  8. #8

    نقل قول: messagebox در دلفی

    سلام . بهترین زبان برای انجام کارهای جالب روی messagebox و سایر عناصر رابط گرافیکی کاربر برنامه ها ، زبان اسمبلی می باشد چون در اسمبلی دست شما کاملا باز است و با کمک توابع API و ثابتهای انها می توانید هر تغییر دلخواهی را در عناصر گرافیکی برنامه انجام دهید .
    برای اینکار اسمبلرهای masm و Fasm گزینه های بسیار خوبی هستند .
    اما خب حقیقتا دلفی یک زبان عالی از هر نظر می باشد زیرا بخوبی از زبان اسمبلی استفاده می کند و قدرت و انعطاف پذیری نامحدود اسمبلی را همراه با گرامر بسیار ساده خوانا قابل فهم و عالی پاسکال را یکجا به برنامه نویس تحویل می دهد .
    برای استفاده از messagebox در دلفی بهتر است از تابع MessageBox استفاده کنید که تابع API ویندوز است و خودش جزئیات کار را به شما نشان می دهد . ترجیحا دلفی 6 بواسطه ی استفاده ی کامل از زبان اسمبلی و توابع ویندوز توصیه می شود . به مستندات این تابع در MSDN ویندوز مراجعه کنید .
    من شخصا در میان زبانهای سطح بالا زبان پاسکال و ویراستار قدرتمندش یعنی دلفی 6 را خیلی دوست دارم .
    پاسکال سطح بالاترین و قابل فهمترین زبان برنامه نویسی سیستمی ناتیو کد جهان است اما بواسطه ی استفاده از اسمبلی قدرت بسیار زیادی برای تولید برنامه های سیستمی دارد که متاسفانه کمتر کسی در دنیا به این موضوع توجه می کند .
    تابع MessageBox را دقیقا به همین شکل در دلفی 6 بنویسید خودش بصورت اتوماتیک سایر اجزای انرا به شما نشان می دهد .
    متاسفانه شرکت بورلند از نسخه 7 به بعد با وارد کردن دات نت به دلفی کار را خراب کرد و خاصیت سیستمی و ناتیو کد بودن دلفی را از بین برد .
    می دانم که طرفداران دات نت از حرفهای من بشدت عصبانی می شوند و حتی ممکن است این پست را حذف کنند و به من اخطار دهند ولی من اعتنایی نمی کنم چون از حق دفاع می کنم و گول فناوریهای بظاهر پیشرفته اما فریبنده ی مایکروسافت را نمی خورم . مایکروسافت بزرگترین دشمن زبان اسمبلی و سایر زبانهای خالص استاندارد ناتیو کد می باشد . من با اسمبلی و دلفی 6 تحت ویندوز برنامه نویسی کرده ام و خیلی نکات جالب را کشف کرده ام . زبانهای ناتیو کد اسرار فراوان و جذاب ویندوز را به شما نشان می دهند و این اصلا به مذاق مایکروسافت خوش نمی آید . این شرکت به دلایل واهی فناوری سنگین و حجیم و کند و فریبنده ی دات نت را به زور توی حلق مردم دنیا چپاند و انها را فریب داد . ولی ما برنامه نویسان زبانهای ناتیو کد خصوصا اسمبلی هرگز فریب این سیاستهای مایکروسافت را نمی خوریم . تمامی فناوریهای جدید و پیشرفته ی دات نتی مایکروسافت در مقابل زبانهای ناتیو کد خصوصا اسمبلی هیچ حرفی برای گفتن ندارند . نباید گول ظاهر زیبا و فریبنده ی دات نت را خورد . مایکروسافت به هر دری می زند که برنامه نویسان را محدود کند و انها را تا ابد وابسته کند .

تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن دکمه های messagebox
    نوشته شده توسط barati_1367 در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1393, 20:21 عصر
  2. Right to Let کردن متن عنوان MessageBox
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 23:36 عصر
  3. messagebox بادکمه های فارسی
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1385, 12:56 عصر
  4. درخواست : یه Messagebox ی میخواهم که کاربر نتونه بیشتر از 7 کاراکتر وارد کنه
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 19:47 عصر
  5. کلیدهای فارسی برای MessageBox
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 20:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •