نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعریف متغیر سراسری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    تعریف متغیر سراسری

    دوستان من با استفاده از Username وارد شده در فرم لاگین تمامیی دسترسی های نرم افزارمو ست کردم!
    به همین دلیل مجبور شدم در تمامی فرم ها Modal و Popup رو Yes بزارم که همگی روی فرم لاگین اجرا بشن و هرجایی لازم شد آدرس Form!Login!Text0 بدم و با استفاده از اون دسترسی های شخص وارد شده رو ست کنم

    آیا میشه مقدار Form!Login!Text0 رو داخل یک متغیر ریخت که با بسته شدن فرم همچنان بشه ازش استفاده کرد؟؟؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تعریف متغیر سراسری

    پیشتر بارها مطرح شده:
    1- TEMPVARS
    2- PUBLIC VARIABLES

    نیازی نیست فرم لاگین رو باز نگه دارین. کافی هست USERNAME رو در یک TEMPVAR یا PUBLIC VARIABLE بریزین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تعریف متغیر سراسری

    باید توی همون فرم لاگینم که Display form هست انجامش بدم؟

    نحوه فراخوانی در Expression builder و Query به چه شکل هست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : جمعه 20 فروردین 1400 در 07:35 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تعریف متغیر سراسری

    در برنامه های نمونه تاپیک زیر از tempvars برای پاس کردن مقادیر به کوئری و ریپورت استفاده شده:
    https://barnamenevis.org/showthread....A7%D8%B1%D8%B4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تعریف متغیر سراسری

    با سلام
    با راهنمایی شما میخواستم Username رو پس از Login در یک متغیر عمومی نگه دارم و در همه فرم ها استفاده کنم که متاسفانه نتونتسم
    به طور مثال می خوام پس از Login در فرمی که Open میشه مقدار یک تکست باکس Username رو نمایش بده که نشد.
    ممنون میشم کمک کنید.

    https://up.20script.ir/do.php?filena...gicProject.rar

    1.png
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : سه شنبه 11 مرداد 1401 در 14:58 عصر دلیل: اصلاح لینک

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تعریف متغیر سراسری

    سلام و روز خوش

    شما متغیر پابلیک رو در ماژول فرم تعریف کردین بنابراین فقط در همون فرم پابلیک هست و نه در سراسر برنامه!

    یک ماژول جداگانه بسازین (اسمش مهم نیست) و هر چیزی که قرار هست در سراسر برنامه پابلیک باشه اونجا تعریف کنین: متغیر، تابع، سابروتین و ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تعریف متغیر سراسری

    اول خیلی ممنونم از شما که هیچ سوالی رو بی جواب نمیزارید.
    من با روشی که شما توضیح دادی نتونستم اینکارو انجام بدم و به هر شکلی که به فکرم رسید انجام دادم.
    مساله اینه که در فرم دیگه باز مقدار متغیر سراسزی من Null هست و چیزی نمایش نمیده
    https://up.20script.ir/do.php?filena...gicProject.rar
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : پنج شنبه 13 مرداد 1401 در 16:20 عصر

  8. #8
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: تعریف متغیر سراسری

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    اول خیلی ممنونم از شما که هیچ سوالی رو بی جواب نمیزارید.
    من با روشی که شما توضیح دادی نتونستم اینکارو انجام بدم و به هر شکلی که به فکرم رسید انجام دادم.
    مساله اینه که در فرم دیگه باز مقدار متغیر سراسزی من Null هست و چیزی نمایش نمیده
    https://up.20script.ir/do.php?filena...gicProject.rar
    سلام
    اگر با tempvars کار می کنید کافیه تو فرم لاگین کد رو به این شکل اصلاح کنید:

    If DLookup("Username", "tblUsers", "Username=Forms!frmLogin!txtUsername") = Me.txtUsername And DLookup("Password", "tblUsers", "Username=Forms!frmLogin!txtUsername") = Me.txtpassword Then
    UserPublic = Form_frmLogin.txtUsername
    TempVars.add "tempUser", UserPublic


    حالا تو هر فرمی که نیاز داشتید از این کد استفاده کنید(مثلا در رویداد لود فرم main)
    Private Sub Form_Load()
    Me.txtuser = TempVars!tempuser
    ....
    End Sub

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1393, 22:14 عصر
  2. سوال: استفاده از متغیر در تعریف متغیر
    نوشته شده توسط nourooz در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 10:25 صبح
  3. سوال: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:11 عصر
  4. تغییر محتوای یک متغیر BaseCollection در هنگام تعریف متغیر دیگر!
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •