نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سلام میخوام یک برنامه بنویسم که 8 یا 4 متغیر داشته باشه مثلا 4 تا بعد مثل a,s,g,k بعد a=8, s=9 , g=3

  1. #1

    سلام میخوام یک برنامه بنویسم که 8 یا 4 متغیر داشته باشه مثلا 4 تا بعد مثل a,s,g,k بعد a=8, s=9 , g=3

    سلام میخوام یک برنامه بنویسم که 8 یا 4 متغیر داشته باشه مثلا 4 تا بعد مثل a,s,g,k بعد a=8, s=9 , g=30, k=12 بعد کاربر وقتی تو تکست باکس یکم نوشت s تو لابل یکم بنویسه 9 و دل بخواهی وقتی یک کاراکتر نوشت یک مقدار و اگر هر چهار کاراکتر رو نوشت هر چهار تا رو بنویسه میدونم برنامه خیلی ساده است ولی من خودم با اینکه ترم 3 مهندسی نرم افزار هستم باز نمیتونم بنویسم اگر خواستید به صورت خصوصی جوابتون رو به web mail forward شده ادرس programmer@anisamobile.com بفرستید سایت هم مال خودم هست فقط زبان برنامه نویسی من خیلی ضعیف در حد خیلی ابتدایی هست لطفا راهنمایی کنید









  2. #2

    نقل قول: سلام میخوام یک برنامه بنویسم که 8 یا 4 متغیر داشته باشه مثلا 4 تا بعد مثل a,s,g,k بعد a=8,

    سلام- خو تو فرمت یه Textbox و یه Label قرار بده، برا textbox از Event با نام TextChanged استفاده کن، متن Textbox رو بخون، برا خوندن متن Textbox یه حلقه foreach تعریف کن که کاراکتر به کاراکتر بخونی، بعد اگه هر کدوم از کاراکتر های فوق تو Textbox بود، مقدارشو داخل label بنویسه.

    WPF :
    <Window x:Class="WpfApp4.MainWindow"        xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008"
    xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006"
    xmlns:local="clr-namespace:WpfApp4"
    mc:Ignorable="d"
    Title="MainWindow" Height="450" Width="800">
    <Grid>
    <TextBox Name="tb"
    TextChanged="Tb_TextChanged"
    Background="Wheat"
    Width="200"
    Height="32"
    VerticalAlignment="Top"
    HorizontalAlignment="Center"/>
    <Label Name="lb"
    VerticalAlignment="Center"
    HorizontalAlignment="Center"/>
    </Grid>
    </Window>


    using System.Windows;
    using System.Windows.Controls;


    namespace WpfApp4
    {
    public partial class MainWindow : Window
    {
    public MainWindow()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Tb_TextChanged(object sender, TextChangedEventArgs e)
    {
    lb.Content = "";


    foreach (var character in tb.Text)
    {
    switch (character)
    {
    case 'a': lb.Content += "8 "; break;
    case 's': lb.Content += "9 "; break;
    case 'g': lb.Content += "30 "; break;
    case 'k': lb.Content += "12 "; break;
    }
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. تغیر پست فقط توسط نویسنده
    نوشته شده توسط mah.tab در بخش Yii Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 خرداد 1393, 17:00 عصر
  2. چظوری تابع بنویسم که ارگومان های وردیش متغیر باشن؟؟
    نوشته شده توسط mohsen.hex در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 22:20 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 16:40 عصر
  4. سوال: برای تغیر آدرس به شکل آدرس دامین واقعی توی hosts چی بنویسم
    نوشته شده توسط desatir7316 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 09:38 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 مهر 1390, 18:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •