نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست لود صفحه فایرفاکس بر اساس تایم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    Post درخواست لود صفحه فایرفاکس بر اساس تایم

    با سلام دوستان
    من یه صفحه رو در موزیلا فایرفاکس بازکردم که هر 10 دقیقه باید یه بار ریفرش بشه.یه کد میخوام که بعد از هر 10 دقیقه خودش اتومات CTRL+R که باعث رفرش صفحه میشه بزنه
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: درخواست لود صفحه فایرفاکس بر اساس تایم

    نقل قول نوشته شده توسط karem2074 مشاهده تاپیک
    با سلام دوستان
    من یه صفحه رو در موزیلا فایرفاکس بازکردم که هر 10 دقیقه باید یه بار ریفرش بشه.یه کد میخوام که بعد از هر 10 دقیقه خودش اتومات CTRL+R که باعث رفرش صفحه میشه بزنه
    ممنون میشم کمک کنید
    به شرطی که در FireFox پنجره اون صفحه فعال باشه (مثلا اگر سه صفحه متفاوت رو باز کرده، اون صفحه مورد نظر شما فعال باشه)، بر اساس عنوان صفحه پیداش می کنید.

    RefreshFirefox.zip

    Preview.png

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    نقل قول: درخواست لود صفحه فایرفاکس بر اساس تایم

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    به شرطی که در FireFox پنجره اون صفحه فعال باشه (مثلا اگر سه صفحه متفاوت رو باز کرده، اون صفحه مورد نظر شما فعال باشه)، بر اساس عنوان صفحه پیداش می کنید.

    RefreshFirefox.zip

    Preview.png
    خیلی خیلی ممنون فقط میتونید کد ماله مرورگر Opera هم تو کد زیر برام بذارید.چون هردوتاشون یه نام دارن صفحه میخوام اتومات هردوتاشون ریفرش بشن.ممنون میشم خیلی لطف کردید.

        Private Shared Sub RefreshWebPage(pageTitle As String)
    Dim pageHandle = FindWindowEx(IntPtr.Zero, IntPtr.Zero, "MozillaWindowClass", pageTitle & " — Mozilla Firefox")
    If pageHandle <> IntPtr.Zero Then
    Dim prevHandle = GetForegroundWindow()
    SetForegroundWindow(pageHandle)
    SendKeys.SendWait("^R")
    SetForegroundWindow(prevHandle)
    End If
    End Sub

  4. #4

    نقل قول: درخواست لود صفحه فایرفاکس بر اساس تایم

    نقل قول نوشته شده توسط karem2074 مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی ممنون فقط میتونید کد ماله مرورگر Opera هم تو کد زیر برام بذارید.چون هردوتاشون یه نام دارن صفحه میخوام اتومات هردوتاشون ریفرش بشن.ممنون میشم خیلی لطف کردید.

        Private Shared Sub RefreshWebPage(pageTitle As String)
    Dim pageHandle = FindWindowEx(IntPtr.Zero, IntPtr.Zero, "MozillaWindowClass", pageTitle & " — Mozilla Firefox")
    If pageHandle <> IntPtr.Zero Then
    Dim prevHandle = GetForegroundWindow()
    SetForegroundWindow(pageHandle)
    SendKeys.SendWait("^R")
    SetForegroundWindow(prevHandle)
    End If
    End Sub
    من بر اساس مشخصات Opera 75.0 کد رو نوشتم، ممکنه با نسخه قبلی یا بعدی سازگار نباشه.

    RefreshFirefox2.zip

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    نقل قول: درخواست لود صفحه فایرفاکس بر اساس تایم

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    من بر اساس مشخصات Opera 75.0 کد رو نوشتم، ممکنه با نسخه قبلی یا بعدی سازگار نباشه.

    RefreshFirefox2.zip
    تست کردم کار نمیکنه نسخه 75

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    2,117

    نقل قول: درخواست لود صفحه فایرفاکس بر اساس تایم

    همه مرورگرها یک پلاگین/اکستنشن برای این کار دارن: auto refresh

    برنامه جناب کینگ خیلی overkill هست برای این کار ساده، مگر این که نکته خاصی باشه که دقت نکرده باشم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 مرداد 1393, 10:12 صبح
  3. سوال: ساخت چند یوزر پس برای هاست و محدود کردن هاست برای نویسندگان هاست.
    نوشته شده توسط rezanic در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 21:07 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •