نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

  1. #1

    تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    سلام خدمت همه اعضای محترم.
    یه کار مهمی میخوام انجام بدم تو برنامم و نمیدونم چکار کنم.
    میخوام مثلا با تغییر یک فیلد از داخل پایگاه دادم تو سی شارپ، اعداد مربوط به اون مثلا تو بازه زمانی ماه تغییر کنن بصورت خودکار.
    مثلا جمع اعداد فیلد وزن تیرآهن در ماه فروردین شده 500 ، و عدد یکی از روزهای فروردین رو تغییر میدیم مثلا 100 تا اضافه می کنیم.
    میخوام بمحض تغییر وزن که 100 تا اضافه میشه عدد مربوط به کل ماه بشه 600 و همچنین عدد مربوط به همون روز که تغییر میکنه هم بشه 100.
    تو تمام فیلدهای بانک اطلاعاتیم میخوام همین کارو بکنم.
    مثل تو اکسل.
    خواهشمندم هر کی بلده راهنماییم کنه
    خیلی ممنون مرسسی




  2. #2

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    دیتابیس هم SQL Server 2008 R2 هست

  3. #3

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    کسی نیست کمکی راهنمایی ای کنه منو.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    2,193

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    سلام و روز خوش
    شما میتونین در sql از trigger استفاده کنین.
    تریگر در واقع کدی هست که میتونین جداگانه برای هر یک از عملیات Insert/update/delete یک جدول تعریف و در اون هر تغییری که خواستین در همون جدول یا جدول دیگه اعمال کنین،
    صرفنظر از این که این عملیات با اکشن کوئری انجام شده باشه یا مستقیما روی جدول.

  5. #5

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    در مورد sqldependency جستجو کنید قبلا در همین انجمن کدش قرار داده شده.

  6. #6

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    اگه مطلبی کدی چیز مفیدی در این باره دارین دوستان، خواهشمندم برام بفرستین.
    خیلی ممنون

  7. #7

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    اگه حمل بر بی ادبی نباشه از دوستان عزیز خواهش دارم یه نمونه عملی در رابطه با تریگر برای اعمل حذف، اضافه و ویرایش دیتابیس بذارن تا عملی استفاده کنم تا بتونم تو برنامم اعمال کنم.
    یه تحقیقی کردم تو اینترنت دربارش ولی چون مبتدی هستم زیاد نتونستم بفهمم دستوراتش رو.
    خیلی خیلی ممنونم از لطف اعضای محترم

  8. #8

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    یه مثال بیارم تا بتونم منظور سوالمو واضحتر بگم:
    فرض کنین یه جدول به نام table1 دارم با فیلدهای تاریخ تولید ، تعداد تیرآهن درجه 1 و وزن تیرآهن درجه 1 . این جدول روز به روز فیلدهاش پر میشه.فکر کنین از تاریخ 1400/01/01 تا 1400/01/31 جدول با اعداد مختلف پرشده.
    حالا مثلا در تاریخ 1400/01/15 عدد مربوط به وزن تیرآهن درجه 1 رو که مثلا 1500 بوده به 2500 (1000 تا بیشتر بشه) تغییر میدم .
    حالا میخوام از تاریخ 1400/01/15 تا آخرین تاریخ ثبت اطلاعات که مثلا همون 1400/01/31 هست، عدد مربوط به وزن تیرآهن درجه 1 هر روز 1000 تا اضافه بشه بصورت خودکار.
    یه نمونه کد میخوام برای Trigger ، after update
    create Trigger trigger1 on navard
    for update
    as
    update


  9. #9

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    اون navard ، table1 هست که اشتباه نوشتم

  10. #10

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    فقط همین مشکل مونده تا برنامم کامل بشه و فایل اجرایی درست کنم از روش.
    از هر کی بلده و میتونه خواهش میکنم کمکم کنه تا بتونم بعد حل این مشکل اولین برنامه ای که درست کردم رو بتونم به سرانجام برسونم.
    خیلی ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    281

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ssadegh1365 مشاهده تاپیک
    یه مثال بیارم تا بتونم منظور سوالمو واضحتر بگم:
    فرض کنین یه جدول به نام table1 دارم با فیلدهای تاریخ تولید ، تعداد تیرآهن درجه 1 و وزن تیرآهن درجه 1 . این جدول روز به روز فیلدهاش پر میشه.فکر کنین از تاریخ 1400/01/01 تا 1400/01/31 جدول با اعداد مختلف پرشده.
    حالا مثلا در تاریخ 1400/01/15 عدد مربوط به وزن تیرآهن درجه 1 رو که مثلا 1500 بوده به 2500 (1000 تا بیشتر بشه) تغییر میدم .
    حالا میخوام از تاریخ 1400/01/15 تا آخرین تاریخ ثبت اطلاعات که مثلا همون 1400/01/31 هست، عدد مربوط به وزن تیرآهن درجه 1 هر روز 1000 تا اضافه بشه بصورت خودکار.
    یه نمونه کد میخوام برای Trigger ، after update
    create Trigger trigger1 on navard
    for update
    as
    update

    در این مورد شما نیازی به trigger ندارید
    شما وقتی یه کوئری میزنید و به دیتابیس می گویید که عدد مربوط به وزن رو در تاریخ فلان تغییر بده
    با یکمی تغییر در کوئری مربوطه و تعیین محدوده تاریخ، می توانید به دیتابیس بگویید از تاریخ فلان تا تاریخ فلان عدد مربوط به وزن رو مثلا هزار تا افزایش بده.

  12. #12

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    با تشکر از دوست عزیز. این تاریخ رو مثال زدم. میخوام این جریان تغییر ثابت باشه تو برنامه و دیتابیسم. هرجور فکر کردم نتونستم کدی درست کنم برا این کار.
    اون دوست عزیز که گفت با تریگر میشه، بنظرم با همون تریگر اگه بشه که بهتره.
    اگه هرکی کدی میتونه بذاره برام تا به نتیجه برسه خیلی ممنون میشم ازش.

  13. #13

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    میخوام که دیتابیسم مثه اکسل که این کار رو راحت میشه با فرمول گذاشتن تو هر سلول انجام داد بشه. منتها تو سی شارپ و اس کیو ال اگه
    بتونم کدی ایجاد کنم که به مقدار سطر قبل ( همون روز قبل) دسترسی داشته باشم، میشه کدی نوشت که اگه مقدار هر سطری از فیلدها که تغییر کرد ، مقدار
    روز بعد رو باهاش جمع بزنه.
    اس کیو ال سرور من 2008 R2هست و هرکار کردم نتونستم به مقدار فیلد روز قبل دست پیدا کنم.
    آیا کسی بلده کدی بذاره که اجرا بشه این کار؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    2,193

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    1- ظاهرا اونچه در پست شماره 1 نوشتین با خواسته پست شماره 8 تفاوت داره:
    از پست 1 اینجور برمیاد که یک جدول جداگانه دارین برای جمع ولی از پست 8 اینجور برداشت میشه که یک فیلد جداگانه بصورت جمع انباشته (running sum) در همون جدول هست.
    اول این مورد رو دقیق مشخص کنین - با تصویر از دیتا جدول (یا جداول) قبل و بعد از تغییرات.

    2- راهنمایی پست 11 رو مد نظر داشته باشین، اصلاح یک کوئری به مراتب ساده تر از نوشتن تریگر هست.

  15. #15

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    باسپاس از دوست عزیز که جواب دادن ، اون پست 8 که میگی اون فیلد مثالیه برای نمونه فیلدهای جداولم.
    شکل کلی درخواستم همونه که میخوام جداول دیتابیسم در هنگام تغییرات روی هرکدوم از فیلدها قابل به روز شدن و تغییر باشن.
    قبل وبعدش هم که مشخصه : با تغییر هر روز مقدار هر فیلد یا سطر جدول ، مقدار فیلد روز بعد هم تغییر کنه.
    test.png

    طبق تصویر تاریخ تولید رو ببینین و مثلا مقدار شبانه روز شمش شارژ شده یا وزن شارژ شده رو. دکمه پیمایش گذاشتم تا
    بین رکوردهای جدول حرکت کنم. هر رکورد جلو عقب برم تاریخ تولید هم جلو عقب میره.
    حالا اگه یکی از فیلدهای مثلا وزن شارژ شده رو مقدارشو تغییر دادم بطور اتومات مقدار همون فیلد تو روز های بعد از اون تاریخ که تغییر کرده، هم تغییر کنه به همون اندازه.
    انگار کل فیلدهای مثلا شمش شارژ شده از روز قبلش تاثیر بگیره و بهم مربوط باشن
    حالا دیگه فک کنم منظورمو رسونده باشم

  16. #16

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    چه از راه اصلاح کوئری چه تریگر فقط خواهشمندم یه کمکی بکنین به نتیجه برسم

  17. #17

    نقل قول: تغییر اتومات مقادیر داخل برنامه

    ساختار جدول و نمونه دیتا قرار بدید.

تاپیک های مشابه

  1. چطور می تونم فرمت فایل رو تغییر بدم
    نوشته شده توسط ایسان1175 در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1398, 13:30 عصر
  2. برنامه تغییر رینگتون
    نوشته شده توسط alireza_866 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 تیر 1393, 11:07 صبح
  3. مشکل با تغییر رنگ باتوم
    نوشته شده توسط bagion در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1392, 18:22 عصر
  4. آموزش: تغییر ورژن دات نت پروژتون
    نوشته شده توسط محسن شامحمدی در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 مرداد 1389, 08:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •