نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ساخت Feedback برا پروژه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: ساخت Feedback برا پروژه

نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یکی از روشها اینه که یه وب سرویسی روی یه هاست ایجاد کنید و فیدبک کاربر رو از طریق اون توی دیتابیس خودتون تو هاست ذخیره کنید(یه هاست ارزون لینوکسی هم کارتون رو را میندازه). یا از طریق همین ایمیل که فرمودید البته خودم به شخصه توصیه نمیکنم
    یعنی میگید همین کد بالا، بجایی این که از گوگل استفاده کنم، از ایمیل هاستم استفاده کنم؟
    الان یه ایمیل تو هاستم ساختم و با PORT = 587 ایمیل ارسال کردم و ارسال شد ( که خب این پورت SSL نی، پورت SSL برابر 465 هستش که هرکاری کردم نتونستم باهاش ایمیل ارسال کنم )؛ حالا از ایمیل هاست خودم استفاده کنم یا از ایمیل GMAIL، چه فرقی داره؟

سلام برای ارسال و دریافت فیدبک باید از API استفاده کنید.
    API رو دقیقا متوجه نشدم.

کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    محل زندگی
    آذربایجان

نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    یعنی میگید همین کد بالا، بجایی این که از گوگل استفاده کنم، از ایمیل هاستم استفاده کنم؟
    الان یه ایمیل تو هاستم ساختم و با PORT = 587 ایمیل ارسال کردم و ارسال شد ( که خب این پورت SSL نی، پورت SSL برابر 465 هستش که هرکاری کردم نتونستم باهاش ایمیل ارسال کنم )؛ حالا از ایمیل هاست خودم استفاده کنم یا از ایمیل GMAIL، چه فرقی داره؟

API رو دقیقا متوجه نشدم.
    نه ایمیل رو کلا بیخیال بشید هم به خاطر مسائل امنیتش هم اینکه ممکنه به هر دلیلی سرویس دهنده ش مثلا پورتش یا آدرس سرورش تغییر بکنه مخصوصا هاست های شخصی.
    شما با استفاده از یک زبان تحت وب مثل php میاید و وب سرویس کوچیکی رو طرای میکنید و اطلاعات رو از نرم افزارتون به اون وب سرویس میفرستید. بعد داخل وب سرویستون اون اطلاعات رو در دیتابیس ذخیره میکنید تا بتونید بعدا ازش استفاده کافی رو ببرید.

نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک

API رو دقیقا متوجه نشدم.
    همون چیزی که اقای رامین مرادی گفتن:
    لینک زیر یه API هستش که اگر پارامتر های اون رو کامل کنیم (apikey مثل رمز عبور میمونه، و t اسم یه فیلم باید باشه) وقتی این لینک روش کلیک بشه اون اسم فیلم و رمز عبور به برنامه تحت وب ارسال میشه بعدش نتیجه اون که مشخصات هست در قالب json برمیگرده:

www.omdbapi.com/?t=arrow&apikey=xxxxxx

تاپیک های مشابه

1. سوال: یک سوال درباره Shell و Feedback آن
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 12:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •