نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارور count() واسه چیه و چطوری می تونم درستش کنم؟

  1. #1

    ارور count() واسه چیه و چطوری می تونم درستش کنم؟

    علت این ارور چیه
    count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
    لاراول 8 نصب کردم و ورٓن PHP هم 7.3 هستش. سرچ کردم خیلی ها گفته بودن بخاطر ورٓن 7.2 هست. الان نمی دونم چرا اینطوری میشه
    اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارور count() واسه چیه و چطوری می تونم درستش کنم؟

    چی داخلش میزاری ؟ var_dump کن ببین شاید چیز قابل شمارشی نیست

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا Adding the specified count to the semaphore would cause it to exceed its maximum count.
    نوشته شده توسط mohsen200162 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 14:09 عصر
  2. Column count doesn't match value count at row 1
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 20:42 عصر
  3. آموزش: مقایسه سرعت بین * count و count FIELD در SQL.
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 14:13 عصر
  4. نحوه استفاده از دستور count در یک کئوری استرینگ vb6
    نوشته شده توسط beautysunshine در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 09:37 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 08:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •