نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: wamp cache

  1. #1

    wamp cache

    سلام .
    دوستان یه مشکل دارم wamp server راه اندازی کردم و چند تا فایل php و js دارم . محتوای یکی از فایل های js که تغییر میدم که داخل پیج php فراخوانی شده . وقتی پیج php رو ریلود میکنم محتوای اون فایل سمت کلاینت تغییر پیدا نمیکنه ، از سمت کلاینت نیست ، ctrl+f5 هم میزنم ، با یه مرورگر دیگه هم تست میکنم کش رو هم پاک میکنم باز تغییر نمیکنه مگر اینکه سمت سرور اسم فایل js رو عوض کنم و داخل فایل php اون رو با اسم جدید فراخوانی کنم تا تغییرات لود بشه . فکر میکنم از کش سمت سرور هس، راه حلی پیدا نکردم . دوستان راهی میدونن؟
    آخرین ویرایش به وسیله dj_dj_dj : یک شنبه 05 اردیبهشت 1400 در 12:01 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: wamp cache

    وقتی فایل رو ضمیمه میکنی تو صفحه یه چیزی تهش بزار که اسمش تغییر کن هدر ریلود


    <script src="script.js?<?php echo time(); ?>"></script>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخواني صفحه ASP بدون Cache
    نوشته شده توسط shahkaar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 دی 1389, 23:19 عصر
  2. سوال: ذخیره نشدن عکس در cache
    نوشته شده توسط khazaie01 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 21:15 عصر
  3. سوال: نحوه cache كردن سطر هاي gridview خواندن اطلاعات cache شده
    نوشته شده توسط مژگان صداقت در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 19:16 عصر
  4. حافظه cache
    نوشته شده توسط Younes در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1385, 14:48 عصر
  5. HttpRuntime.Cache و HttpContext.Cache
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 12:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •