نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل درج رکوردهای تکراری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    مشکل درج رکوردهای تکراری

    سلام
    در هنگام درج داده های توی دیتابیس جاهایی ازبرنامه میبینم که دو تا رکورد دقیقا یکسان داره درج میشه و این میتونه خیلی مشکل ایجاد کنه
    در واقع با هر دستور add دو تا رکورد توی جدول ایجاد میشه همیشه هم اینطوری نیست
    بارها و بارها روی debuging امتحان کردم درسته ولی روی سرور که پابلیش میکنم اینطوری کار میکنه حتی دو دستورات ساده هم همین مشکل وجود داره

    var data = new ReportsData
    {
    data = "test",
    name = " name 1",
    ReportName = " report 1 ",
    };

    await _context.AddAsync(data);
    await _context.SaveChangesAsync();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: مشکل درج رکوردهای تکراری

    قدیمها این انجمن ها رونق داشت
    دیگه کسی به کسی کمک نمیکنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل درج رکوردهای تکراری

    ممکن این مشکل از سمت کدهای کلاینت شما باشه تا سمت سرور
    مثلا دوبار کلیک شدن دکمه و یا اشکالات کدهای جاوااسکریت و jquery هم میتونه باشه
    مرورگرتون رو هم تغییر بدید کش مرورگر ممکنه این مشکلات چند بار درخواست کردن رو بوجود بیاره
    یک لاگر سمت کلاینت نصب کنید مثل Elmah
    یا لاگر سروری هم استفاده کنید ببینید کجای کار مشکل داره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: مشکل درج رکوردهای تکراری

    سلام ممنونم از توضیحاتتون
    nlog نصب کردم.
    هم با ajax امتجان کردم و هم با کدهای استانداردی که در زمان ایجاد کنترلر ایجاد میشه
    nlog هیچ خطایی ثبت نمیکنه
    مشکل هم همچنان سرجاش وجود داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل درج رکوردهای تکراری

    روی سطر 8
       
    await _context.AddAsync(data);
    برکپوینت میزارید چند بار اجرا میشه؟ اگر بکبار اجرا میشه ولی دو رکورد ثبت میشه ایراد ار کانتکست ممکنه باشه ممکنه با آپدیت فریموورک هاتون برطرف بشه در ضمن متدهای غیر async هم تست کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: مشکل درج رکوردهای تکراری

    یکبار اجرا میشه
    nlog هم یک رکورد رو log میکنه
    core 5 با آخرین بروزسانی ها هم دارم کار میکنم. حتی خود vs 2019 هم همینطور
    همه احتمالات رو بررسی کردم. متدها رو غیر async کردم ولی با هم همینطوریه
    windows 2019 + sql 2019 با همه update ها باز هم تفاوتی نکرد.

    تنها چیزی که کشف کردم اینه که وقتی کسی داره با برنامه کار میکنه و پابلیش میکنم این اتفاق میفته
    iis رو ریست میکنم و بعد publish
    که روش اصولی و صحیحش احتمالا نیست


    public class PortalDbContext :
    IdentityDbContext<User, Role, string, UserClaim, UserRole, IdentityUserLogin<string>, RoleClaim, IdentityUserToken<string>>
    {

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: مشکل درج رکوردهای تکراری

    استاد یک موضوع دیگه کشف کردم
    درخواستهایی که با ajax ارسال میشه با فایر فاکس مشکل داره
    و با کروم اصلا این اتفاق نمی افته

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •