نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه کردن option جدید به selectize

  1. #1

    اضافه کردن option جدید به selectize

    سلام دوستان
    من دوتا option select داشتم که اولی اسامی کشورها ، و دومی اسامی شهر ها رو نشان میدهد ، select اولی هر کشوری انتخاب شود با استفاده از فایل ir-city-select.js مقادیر شهرهای select دوم پر میشود.
    حالا مشکلم اینجا هست که برای اینکه بتونم سرچ توی select انجام بدم ، از selectize به شکل زیر استفاده کردم ، ولی اتفاقی که می افته اینه که دیگه شهرهای select دوم پر نمیشه، متوجه نمیشم تداخل کجاست




    <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/selectize.js/0.12.6/js/standalone/selectize.min.js" integrity="sha256-+C0A5Ilqmu4QcSPxrlGpaZxJ04VjsRjKu+G82kl5UJk=" crossorigin="anonymous"></script>
    <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/selectize.js/0.12.6/css/selectize.bootstrap3.min.css" integrity="sha256-ze/OEYGcFbPRmvCnrSeKbRTtjG4vGLHXgOqsyLFTRjg=" crossorigin="anonymous" />

    <select name="country" id="country"
    onChange="citylist_shobe(this.value,noe_bank)" ;
    <option selected disabled></option>
    <option value="england">england</option>
    <option value="usa">usa</option>
    <option value="check">iran</option>
    </select>
    <select class="select_option_search" name="city_shobe" id="city_shobe" style="font-size: 14px" >

    </select>
    <script>

    $(document).ready(function () {
    $('#city_shobe').selectize({
    sortField: 'text'

    });
    });
    </script>

    code ir-city-select.js is:

    function citylist_shobe(state, noe_bank) {



    if (noe_bank== 'سپه') {


    with (document.getElementById('city_shobe')) {
    options.length = 0;

    if (state == 0) {
    options[0] = new Option('tehran', '0');
    options[1] = new Option('karaj', '0');
    options[2] = new Option('tabriz', '0');
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اضافه کردن option جدید به selectize

    توی console مرورگر نگاه کن ببین اررور داری یا نه
    اگه ارروری نیست حتما رویداد onchange انجام نمیشه میتونی آلرتی چیزی بزاری توی onchange که مطمئن بشی انجام میشه یا نه
    من با اینی که شما استفاده کردی تا حالا کار نکردم ولی select2 استفاده کردم رویداد رو خراب نمیکرد میتونی شما هم از select2 استفاده کنی ببینی

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن option جدید به selectize

    سلام ، اتفاقا onchange با alert چک کردم اجرا میشه ولی نمیدونم چه مشکی هست اجرا نمیشه ، کنسول هم هیچ چیزی نشون نمیده
    select2 رو نمیدونستم ، ممنون بابت معرفیش ، استفاده کردم بدون مشکل کار کرد
    توی stylesh وقتی که dropdownاش باز میشه چطوزی میشه widthشو زیاد کرد ؟ اگر میدونین بگین ممنون میشم (اگر متوجه سوالم نشدین عکس ضمیمه رو لطفا ببینید)

    در کل هم تشکر ، کارم راه افتاد


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اضافه کردن option جدید به selectize

    نمیدونم اون رو من ندارم دم دستم تا بررسی کنم , تو inspect element ور برو باهاش تا ببینی چی رو باید عرض بدی

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد مقدار به option ها
    نوشته شده توسط kafco00 در بخش jQuery
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 23:38 عصر
  2. option
    نوشته شده توسط jamejam123 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1392, 10:43 صبح
  3. خواندن option از فرم
    نوشته شده توسط Gold_cpp در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 13:44 عصر
  4. حذف option ها از تگ سلکت
    نوشته شده توسط tux-world در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 18:17 عصر
  5. انتخاب option هاي تگ select با داشتن value يكي از option ها
    نوشته شده توسط Marzieh_A در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 14:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •