نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تنظیم خواص دکمه های فرم از جدول تنظیمات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    تنظیم خواص دکمه های فرم از جدول تنظیمات

    سلام دوستان
    به عللی قصد دارم تنظیمات دکمه های فرم از قبیل رنگ زمینه دکمه ، رنگ فونت، کپشن، فعال یا غیر فعال بودن اونها از طریق جدولی انجام شود. همه تنظیمات اعمال می شود به جز تنظیم رنگ ها. امیدوارم دوستان راهنمایی بفرمایند

    نکته: علی القاعده برنامه لزومی به این شکل تنظیمات ندارد اما در برنامه تحت شبکه ممکن است شما بخواهید یک دکمه را غیرفعال کنید یا کپشن آن را عوض کنید یا با تغییر رنگ توجه کاربر را بیشتر جلب کنید و یا حتی دستوری که اجرا می کند را تغییر بدهید. با این کار کنترل بهتری بر برنامه خواهید داشت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: تنظیم خواص دکمه های فرم از جدول تنظیمات

    رنگ ها رو بصورت long integer مشخص کنین - هم در جدول تنظیمات و هم در کد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تنظیم خواص دکمه های فرم از جدول تنظیمات

    سلام تشکر
    مثل همیشه راهنمایی تون عالیه


    البته فایل ضمیمه حاوی یک تابع تبدیل است که درست کار نمی کند. ولی روش بهتره همان است که جناب MAZOOLAGH گفتند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadsaleh : پنج شنبه 09 اردیبهشت 1400 در 19:31 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تنظیم خواص دکمه های فرم از جدول تنظیمات

    آیتم دیگری هم که در جدول تنظیمات گنجانده خواهد شد نام توابع است. بعد از تنظیم مشخصات ظاهری دکمه در صورتی که بخواهیم اجرای تابع خاصی را با یکی از دکمه فرمانها اجرا کنیم نام تابع را در فیلد مربوط گنجانده و مطابق زیر عمل می کنیم




    Public Function UpdateProgram()
    MsgBox "اجرای دستورات تابع"
    End Function


    Private Sub Command3_Click()
    Application.Run Me.TextBox
    End Sub

    فرض می کنیم نام تابع بعد از فراخوانی در تکست باکس گذارده شده است
    موضوعی که وجود دارد نام تابع به عنوان یک متغیر شناسایی نشده و اجرا نمی شود.
    راه حل من که عملی نشد ضمن تلاش مجدد منتظر راه حل دوستان می مانم
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadsaleh : جمعه 10 اردیبهشت 1400 در 13:18 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: تنظیم خواص دکمه های فرم از جدول تنظیمات

    پیشتر برای انتساب یک تابع به رخداد onclick یک command button نمونه گذاشته بودم.
    در تاپیک زیر پست 17 و به بعد رو ببینین:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?539924

    به طور خلاصه روش این هست که یک function تعریف میکنیم.
    این تابع باید در فرمی که باتن هست قابل دسترس باشه، یعنی اگر خارج از فرم و در یک ماژول هست باید public تعریف بشه.
    بعد برای باتن onclick تعریف میکنیم:

    CommandButton.OnClick="=FunctionName()"


    به = قبل از اسم تابع و () بعد از اون دقت کنین!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تنظیم خواص دکمه های فرم از جدول تنظیمات

    سلام استاد. ممنون از نگاه مهربونتون به پست هام. مثل همیشه عالیه
    عاقبت به خیر و سلامت باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •