نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کلیک کردن روی Button بدون اینکه فوکوس بشه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    کلیک کردن روی Button بدون اینکه فوکوس بشه

    سلام دوستان
    چطور میشه بدون اینکه فوکوس تغییر کنه ، روی یک کلید کلیک کرد؟

  2. #2

    Lightbulb نقل قول: کلیک کردن روی Button بدون اینکه فوکوس بشه

    اگه می خوای بعد از روال کلیک، فوکوس روی کنترل قبلی مثلا Edit بمونه می تونی در آخر رویداد کلیک از SetFocus استفاده کنی

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    .
    .
    .
    Edit1.SetFocus;
    end;

  3. #3

    نقل قول: کلیک کردن روی Button بدون اینکه فوکوس بشه

    نقل قول نوشته شده توسط seyed_farid مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چطور میشه بدون اینکه فوکوس تغییر کنه ، روی یک کلید کلیک کرد؟
    منظورتون یه چیزی مثه کیبور مجازیه یا میخواهید کد داخل دکه بصورت onclik ران بشه؟


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: کلیک کردن روی Button بدون اینکه فوکوس بشه

    سلام اگر کلیدتون رویداد OnClick داره ، اینو امتحان کنید :

    Button1Click(nil);


    اینجوری فوکوس به دکمه انتقال پیدا نمی کنه ولی رویداد اجرا میشه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: کلیک کردن روی Button بدون اینکه فوکوس بشه

    سلام
    ممنون از پاسخهاتون.
    منظورم کلیک روی کلیدی در برنامه دیگه هست. بشکلی که موس جابجا نشه

  6. #6

    نقل قول: کلیک کردن روی Button بدون اینکه فوکوس بشه

    سلام.
    هندل اون دکمه رو بدست بیارید و بهش مسیج ارسال کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در مورد button bar جانوس
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 01:36 صبح
  2. تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 18:38 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1389, 10:53 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 19:30 عصر
  5. تغییر رنگ یه button با رفتن موس روی آن
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •