نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استخراج یک عدد از یک جمله

  1. #1

    استخراج یک عدد از یک جمله

    سلام
    دوستان من یک لینک دارم به این صورت

    http://name1.site.ir/info/12/این یک نوشته تست است/?getppsid=1


    کلمه name1 متغییر هست و هر اسمی میتونه باشه
    آی دی عددی که در این مثالم عدد 12 هست هم متغییر هست و تا 7-8 رقم هم میرسه

    حالا من میخوام از ( / ) اسلش بعد از ای دی حذف بشه یعنی اینجوری بشه

    بعد عدد آی دی رو استخراج کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استخراج یک عدد از یک جمله

    یه راه اینه که ریجکس بنویسی که من مسلط نیستم میتونی سرچ کنی
    راه دیگه که یکم کثیف تره اینه که explode کنی بر اساس / اونوقت یه آرایه خواهی داشت که بخش ها لینک توی خونه های مختلفش هستن
    میتونی از توی خونه مد نظرت داده ای رو ببرداری یا برخی خونه ها رو حذف کنی و بعد دوباره به هم بچسبونی با implode

  3. #3

    نقل قول: استخراج یک عدد از یک جمله

    میشه سورس کد بزارید.
    ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: استخراج یک عدد از یک جمله

    دوستان کسی نیست؟

  5. #5

    نقل قول: استخراج یک عدد از یک جمله

    نقل قول نوشته شده توسط xrezax مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نیست؟
    سلام ،
    از این کد میتونی کمک بگیری.
    [PHP]
    نقل قول نوشته شده توسط xrezax مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نیست؟
    سلام ،
    از این کد میتونی کمک بگیری.


    <?php
    $url = "http://name1.site.ir/info/12";
    $explod = explode('/', $url);


    var_dump($explod);## return a array
    echo "<br>";
    echo $explod[count($explod) - 1]; ## your id
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1402, 14:26 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1399, 10:08 صبح
  3. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •