نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در مرتب سازی محصولات بر اساس قیمت EF Core

  1. #1

    Question مشکل در مرتب سازی محصولات بر اساس قیمت EF Core

    سلام دوستان
    وقت بخیر
    من یک جدول Product دارم و یک جدول ProductVarieties که تنوع های محصول رو دخیره می کنم که هر تنوع هم به طبع یک قیمتی داره . مشکلی که الان دارم یک کوئری به شکل زیر دارم که لیست محصولات رو نمایش می دم :


    IQueryable<Product> productsIQ = _ctx.Products
    .Include(c => c.ProductVarieties);


    می خوام که محصولات رو بر اساس ارزان ترین و گران ترین و همینطور پرفروش ترین مرتب سازی کنم چندین روش رو تست کردم نتیجه درستی نمی گیرم . ممنون می شم در نوشتن کوئری راهنمایی کنید .
    تشکر و احترام

  2. #2

    نقل قول: مشکل در مرتب سازی محصولات بر اساس قیمت EF Core

    سلام مجدد

    بیشترین سوال هم روی پرفروش ترین هست . چون من یک جدول Order و یک OrderDetails دارم که فاکتور هایی که فیلد PaymentStatus اونها True باشه فاکتور های پرداخت شده هستند . با این شرایط من چطور می تونم محصولات رو بر اساس بیشترین فروش مرتب سازی کنم ؟

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •