نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل لود نشدن محصولات در مرورگر کروم موبایل

  1. #1

    مشکل لود نشدن محصولات در مرورگر کروم موبایل

    من یه مشکلی دارم کد اسکریپت زیر رو نوشتم تو همه مرورگرهای دسکتاب و موبایل لود و اجرا میشه بجز مرورگر کروم اندروید !
    نمیدونم مشکلش چیه فقط تو اون مشکل داره و اجرا نمیشه کسی می دونه مشکلش چیه؟

     var page = 0;    var _inCallback = false;


    function loadProducts() {


    if (page > -1 && !_inCallback) {


    _inCallback = true;
    page++;
    $('div#loading').html('<center><img src="../images/103.gif"></center>');
    $.get("../home/Index2/" + page, function (data) {
    if (data != '') {
    $("#productList").append(data);
    }
    else {
    page = -1;
    }


    _inCallback = false;
    $('div#loading').empty();
    });
    }
    }


    var dcList = true;


    $(window).scroll(function () {


    if ($(window).scrollTop() == $(document).height() - $(window).height()) {


    loadProducts();
    }
    });



    .................................................. .................................................. ..............................
    این کد میگه وقتی اسکرول رو میاری پایین بقیه محصولات جدید لود میشه به صورت 100 تا 100

    ادرس سایت : https://irmozayede.com

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مشکل لود نشدن محصولات در مرورگر کروم موبایل

    پلاگین jQuert Infinite Scroll رو تست کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1398, 01:28 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1397, 08:13 صبح
  3. مبتدی: باز شدن صفحه محصول مورد نظر با کلیک روی هر محصول در دیتالیست
    نوشته شده توسط rezasheshbolooki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1394, 23:35 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 14:25 عصر
  5. پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •