نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم تغییر فونت در زمان استفاده از کامپوننت RTLFixer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    عدم تغییر فونت در زمان استفاده از کامپوننت RTLFixer

    سلام خدمت اساتید محترم
    من یه فونت رو توی برنامم قرار میدم و میتونم ازش استفاده کنم ولی وقتی از کامپوننت RTLFixer که مشکل نمایش حروف فارسی و عربی رو حل میکنه استفاده می کنم دیگه فونت تغییر نمیکنه ، حتی اگر در زمان اجرا فونت رو تغییر بدم باز هم درست نمایش نمیده .

    خیلی هم توی اینترنت جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم .

    میخواستم بدونم همه این مشکل رو دارند یا خیر ؟

    اگر کسی راه حلی رو میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنید .
    متشکرم .

  2. #2

    نقل قول: عدم تغییر فونت در زمان استفاده از کامپوننت RTLFixer

    {IfDef Android}

    PathText:= TPathGetDocumentPath. + PathDelim
    TFontGlyphManagerRTL.FontList.Add(FontName, PathText + FontName + '.ttf')
    {$EndIf}

    این خطوط در رویداد ایجاد فرم اصلی نوشته می‌شود و در زمان تغییر هم باید به صورت زیر اقدام کرد.
    Label.TextSettings.Font.Family:= 'Font Name' //a
    آخرین ویرایش به وسیله yaskowsar : سه شنبه 22 تیر 1400 در 17:49 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: عدم تغییر فونت در زمان استفاده از کامپوننت RTLFixer

    نقل قول نوشته شده توسط yaskowsar مشاهده تاپیک
    {IfDef Android}

    PathText:= TPathGetDocumentPath. + PathDelim
    TFontGlyphManagerRTL.FontList.Add(FontName, PathText + FontName + '.ttf')
    {$EndIf}


    {IfDef Android}

    PathText:= TPathGetDocumentPath. + PathDelim
    TFontGlyphManagerRTL.FontList.Add(FontName, PathText + FontName + '.ttf')
    {$EndIf}

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: عدم تغییر فونت در زمان استفاده از کامپوننت RTLFixer

    سلام به شما
    ممنون بابت جوابتون ولی من TFontGlyphManagerRTL رو پیدا نمی کنم !!

    از طریق کدام یونیت میشه بهش دسترسی داشت ؟

    البته من
    FMX.FontGlyphs.TFontGlyphManager رو میشناسم که اونم تابع FontList نداره .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 15:55 عصر
  2. سوال: تغییر کنترل های یک پروژه از یک کامپوننت به کامپوننتی دیگر..
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 20:21 عصر
  3. سوال: تغییر ظاهر کامپوننت بدون تعریف کل کامپوننت؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 21:00 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 04:23 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •