نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دیتاگریدویو

  1. #1

    دیتاگریدویو

    سلام . میخواهم موقع تایپ اعداد در دیتاگریدویو اعداد بصورت سه به سه (پول) باشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.(موقع ثبت اطلاعات نه موقع نمایش)
    آخرین ویرایش به وسیله ak_sha : دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 در 14:34 عصر

  2. #2

    نقل قول: دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط ak_sha مشاهده تاپیک
    سلام . میخواهم موقع تایپ اعداد در دیتاگریدویو اعداد بصورت سه به سه (پول) باشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.(موقع ثبت اطلاعات نه موقع نمایش)
    سلام،
    این کد کمکت میکنه:

    var a = "25000000";
    var a2 = Convert.ToInt32( a.Replace(",","") );
    Console.WriteLine( a2.ToString("n0") );


    نکته: باید این کد رو در رویداد textChange سلول های گرید ویو بنویسی!

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: دیتاگریدویو

    ممنون از جوابتون ولی در هر رویدادی که فکر میکردم امتحان کردم جواب نداد.

  4. #4

    نقل قول: دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط ak_sha مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون ولی در هر رویدادی که فکر میکردم امتحان کردم جواب نداد.
    سلام، یعنی کلا کار نمیکرد، یا خروجی رو به اون صورت نشان نداد؟
    ببینید شما باید در رویدادی بنویسی که توی هر سلول میخاد مقدار وارد بکن]، رویدادش رو یادم نیست چی بود..
    و خب شما مقدار اون سلولی رو که تغعیر داده رو میگیری توسط "e" قطعا کار میکنه..
    اگر کار نکرد بگو که کد کاملش رو بفرستم..

  5. #5

    نقل قول: دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط memojtabazamani مشاهده تاپیک
    سلام، یعنی کلا کار نمیکرد، یا خروجی رو به اون صورت نشان نداد؟
    ببینید شما باید در رویدادی بنویسی که توی هر سلول میخاد مقدار وارد بکن]، رویدادش رو یادم نیست چی بود..
    و خب شما مقدار اون سلولی رو که تغعیر داده رو میگیری توسط "e" قطعا کار میکنه..
    اگر کار نکرد بگو که کد کاملش رو بفرستم..
    ممنون میشم اگه بیشتر راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط ak_sha مشاهده تاپیک
    ممنون میشم اگه بیشتر راهنمایی کنید
    سلام مجدد .



    private void dataGridView1_CellValueChanged(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.RowIndex >= 0 && e.ColumnIndex == 0)
    {
    var a = dataGridView1.SelectedCells[e.ColumnIndex].Value.ToString();
    var a2 = Convert.ToInt32(a.Replace(",", ""));
    dataGridView1.SelectedCells[e.ColumnIndex].Value = a2.ToString("n0");
    }
    }


    کد رو داخل CellValueChanged بنویسید که وقتی داخل سلول گریدویوتون تایپ کردید یا مقدارش تغعیر کرد، یعنی دکمه Enter زده شده یا به سطر بعدی رفت.
    خب e.rowIndex باید چک کنیم که این سلولی که داریم مقدارشو عوض میکنیم آی سطر دومه؟ چون سطر اول میشه اون سر ستون ها و اگر این شرط نباشه کد خراب میشه
    e.columnIndex هم چک میکنه کدوم ستون رو باید تغعیر بده؟ مثلا شما 5 تا ستون داری که یکیش عددیه، خب باید اینجا شماره اون ستون عددی رو بنویسی.
    و نهایت تبدیل عدد به 3 رقم 3 رقم و جای گذاری اون عدد در اون سلول ..
    امیدوارم بتونم کمکت کنه.
    پ.ن: میخاستم عکس خروجی رو بزارم ولی نشد هرچی سعی کردم.

  7. #7

    نقل قول: دیتاگریدویو

    خیلی خیلی ممنون از راهنمایی بسیار دقیق و عالی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •