نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعریف متغیر عمومی یا Public برای کد و نام مشتری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    127

    تعریف متغیر عمومی یا Public برای کد و نام مشتری

    با سلام
    من در نمونه زیر میخوام برای کد و نام مشتری یک متغیر عمومی یا سراسری تعریف کنم که در هر فرمی مثل فرمهای 1 و 2 و با انتخاب شخص مربوطه از فرم جستجوی مشتری، کد و نام مشتری در آن فرم درج گردد.
    لطفا کد یا ماژول تعریف متغیر سراسری را در نمونه ایجاد فرمائید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    127

    نقل قول: تعریف متغیر عمومی یا Public برای کد و نام مشتری

    سلام، لطفا راهنمایی فرمایید، بویژه جناب mazoolagh

  3. #3
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,892

    نقل قول: تعریف متغیر عمومی یا Public برای کد و نام مشتری

    با سلام
    از این لینک کمک بگیرید:
    https://barnamenevis.org/showthread....B3%D8%B1%DB%8C

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    127

    نقل قول: تعریف متغیر عمومی یا Public برای کد و نام مشتری

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    با سلام
    از این لینک کمک بگیرید:
    https://barnamenevis.org/showthread....B3%D8%B1%DB%8C
    با سلام، لینک فوق نمونه یا کدی نداشت. در تایپیک ارجاع شده در آن هم، نمونه ای متناسب با سوال خودم پیدا نکردم؛ و نمونه های اون بیشتر در رابطه با محاسبات کوئری و گزارشگیری بود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    2,173

    نقل قول: تعریف متغیر عمومی یا Public برای کد و نام مشتری

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1944 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من در نمونه زیر میخوام برای کد و نام مشتری یک متغیر عمومی یا سراسری تعریف کنم که در هر فرمی مثل فرمهای 1 و 2 و با انتخاب شخص مربوطه از فرم جستجوی مشتری، کد و نام مشتری در آن فرم درج گردد.
    لطفا کد یا ماژول تعریف متغیر سراسری را در نمونه ایجاد فرمائید.
    سلام و روز خوش
    منظور از راهنمایی آقای میرزازاده این هست که چون این مورد بارها مطرح و حتی آموزش داده شده بنابراین باید جستجو کنین.
    در خیلی از برنامه های نمونه و پیوست شده از متغییر پابلیک استفاده شده که خوندن کد اونها هم به اندازه کافی راهنمایی میکنه.

    این چند تا رو هم ببینین:

    https://barnamenevis.org/showthread....BA%DB%8C%D8%B1

    https://barnamenevis.org/showthread....D8%B4-TempVars

    https://barnamenevis.org/showthread....88%D9%85%DB%8C

    https://barnamenevis.org/showthread....8C%DA%AF%D8%B1

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعریف متغیر Public در C#‎‎
    نوشته شده توسط alireza ghomi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1393, 15:02 عصر
  2. مبتدی: خطا در تعریف متغیر public
    نوشته شده توسط m.toosi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1390, 00:37 صبح
  3. تعریف متغیر Public
    نوشته شده توسط sa_ghaznavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 13:54 عصر
  4. سوال: تعریف متغیر public
    نوشته شده توسط shahrzad87 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 14:44 عصر
  5. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 01:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •