نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای Unsupported Media Type

  1. #1

    خطای Unsupported Media Type

    ســلام

    برای آپلود عکس مطابق با آموزشی این کنترلر رو ساختم


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Threading.Tasks;
    using Microsoft.AspNetCore.Hosting;
    using Microsoft.AspNetCore.Http;
    using Microsoft.AspNetCore.Mvc;
    using System.IO;

    namespace imageuploadapi.Controllers
    {
    [Route("api/[controller]")]
    [ApiController]


    public class ImageuploadController : ControllerBase
    {
    public static IWebHostEnvironment _environment;
    public ImageuploadController (IWebHostEnvironment environment)
    {
    _environment = environment;
    }

    public class Fileuploadapi
    {
    public IFormFile files { get; set; }
    }
    [HttpPost]
    public async Task<string> Post(Fileuploadapi objfile)
    {
    try
    {
    if (objfile.files.Length > 0)
    {
    if (!Directory.Exists(_environment.WebRootPath + "\\upload\\"))
    {
    Directory.CreateDirectory(_environment.WebRootPath + "\\upload\\");
    }

    using (FileStream fileStream = System.IO.File.Create(_environment.WebRootPath + "\\upload\\" + objfile.files.FileName))
    {
    objfile.files.CopyTo(fileStream);
    fileStream.Flush();
    return "\\upload\\" + objfile.files.FileName;
    }
    }
    else
    {
    return "Failed";
    }
    }

    catch (Exception ex)
    {

    return ex.Message.ToString();
    }


    }

    }


    }





    و این هم فایل Startup


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Threading.Tasks;
    using Microsoft.AspNetCore.Builder;
    using Microsoft.AspNetCore.Hosting;
    using Microsoft.AspNetCore.Http;
    using Microsoft.AspNetCore.HttpsPolicy;
    using Microsoft.AspNetCore.Mvc;
    using Microsoft.Extensions.Configuration;
    using Microsoft.Extensions.DependencyInjection;
    using Microsoft.Extensions.Hosting;
    using Microsoft.Extensions.Logging;

    namespace imageuploadapi
    {
    public class Startup
    {
    public Startup(IConfiguration configuration)
    {
    Configuration = configuration;
    }

    public IConfiguration Configuration { get; }

    // This method gets called by the runtime. Use this method to add services to the container.
    public void ConfigureServices(IServiceCollection services)
    {

    services.AddControllers();


    }

    // This method gets called by the runtime. Use this method to configure the HTTP request pipeline.
    public void Configure(IApplicationBuilder app, IWebHostEnvironment env)
    {
    if (env.IsDevelopment())
    {
    app.UseDeveloperExceptionPage();
    }
    else
    {
    app.UseHsts();
    }

    app.UseHttpsRedirection();

    app.UseRouting();

    app.UseAuthorization();
    app.UseStaticFiles();

    app.UseEndpoints(endpoints =>
    {
    endpoints.MapControllers();
    });

    app.Run(async (context) => {
    await context.Response.WriteAsync("could not find Anything");
    });
    }
    }
    }







    و این هم شات از ارسال فایل با نرم افزار Postman
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: خطای Unsupported Media Type

    دوستان از کمک و راهنمایی شما ممنونم !!!! در صورتی که همچین مساله برخوردین این خط رو

    public async Task<string> Post(Fileuploadapi objfile)


    به کد پایین تغییر بدین ، مشکل حل میشه


    public async Task<string> Post([FromForm] Fileuploadapi objfile)


تاپیک های مشابه

  1. خطای unsupported هانگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط hhaaddii1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1397, 10:51 صبح
  2. خطا Unable to create a constant value of type 'Anonymous type'. Only primitive types ('such as Int32
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 17:55 عصر
  3. سوال: پیغام خطای ( clould not convert variant of type(null) into type(string هنگام شروع برنامه ؟
    نوشته شده توسط ehp_kz6597 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 بهمن 1389, 08:15 صبح
  4. Unsupported filter type
    نوشته شده توسط saeidejafari در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 13:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •