نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در استفاده از درگاه بانک پارسیان در دات نت کور

  1. #1

    مشکل در استفاده از درگاه بانک پارسیان در دات نت کور

    با سلام و احترام خدمت دوستان ،
    ما در پروژه ای جهت پرداخت ها از درگاه بانک پارسیان استفاده کردیم و با استفاده از WCF Web Service ، وب سرویس بانک را به پروژه اضافه نمودیم ولی موقعی که پابلیش می کنیم و در سرور نسخه پابلیش شده را قرار می دهیم سایت از کار می افتد و خطای سمت سرور داریم




  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    44
    پست
    6,341

    نقل قول: مشکل در استفاده از درگاه بانک پارسیان در دات نت کور

    این که بگی خطای سمت سرور داریم مثل اینه که بگی ماشینم روشن نمیشه، بدون ذکر دلیل.

    جزئیات خطای سمت سرور رو بنویس تا راهنمایی دریافت کنی. اگر هم جزئیات خطا نمایش داده نمی شود، از طریق تنظیمات (راحت ترینش تنظیم Web.Config است) وضع محیط اجرا را به Development تغییر بده.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1398, 14:18 عصر
  2. مشکل بسته شدن فرم بعد از کلیک no در مسیج باکس
    نوشته شده توسط rahmani67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 17:37 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 22:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •