نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

  1. #1

    تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

    سلام، یه سری داده ( رساله آیت الله مکارم شیرازی مثلا ) به صورت صفحه وب هستش، که میخوام تبدیلش کنم به دیتابیس، با توجه به این که بیش از 1000 صفحه هستش، امکان اشتباه در کپی پیس کردن زیاده و زمان و حوصله زیادی هم میطلبه که ... اصلا نمیخوام بهش فکر بکنم چه برسه به این که ...
    خاستم ببینم راهی برا حل این مشکل دارید؟ حالت ایده آلم اینه که بشه پروژه ای با C#‎ نوشت که اینکارو برام بکنه و بین صفحات وب پیمایش کنه و داده های اضافه رو حذف و داده های اصلی رو در جدول مربوطه صفحه به صفحه کپی کنه تا آخر...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

    سلام
    همون روشی که فرمودید مناسبه و یه برنامه بنویسید کد html صفحه رو بگیرید و محتوای تگی که حاوی EDContent هست رو داخل دیتابیس ذخیره کنید. بعد یه ویرایش کوچولی هم نیاز داره که بجای مثلا تگ ها <> یه اینتر ریپلیس کنید. البته یه کم باید سعی و خطا کنید تا نتیجه مطلوب بدست بیارید.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

    Web Scraping with C Sharp
    Web scraping is a technique used in any language such as C#‎ to extract data from a website
    https://html-agility-pack.net

  4. #4

    نقل قول: تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

    سلام باید از همین htmlagilitypack استفاده کنید کار باهاش هم خیلی راحته

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

    سلام نیازی به لود صفحات html واستفاده از htmlagilitypack نیست.

    شما برای بدست آوردن اطلاعات اون صفحه

    باید یکسری درخواست با متد POST به آدرس
    https://makarem.ir/WebServiceClient/Category.asmx/Get
    ارسال کنید و نتیجه بصورت جیسون برمیگرده و با استفاده از کتابخانه Newtonsoft.Json می توانید متن جیسون را بخوانید.




    عدد مربوط به CategoryID برای موضوعات مختلف متفاوت هست

    لیست آیدی های مربوط به [توضیح المسائل] را از این صفحه دریافت نمایید.

    https://makarem.ir/upload/tempjs/lid0_type30.js


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : چهارشنبه 05 خرداد 1400 در 09:55 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

    بعد از اینکه اون فایلlid0_type30.js رو دریافت کردید
    با استفاده از ریجکس می توانید لیست آیدی های مربوطه را بدست بیاورید که حدود سه هزار تا میشه

    یعنی باید سه هزارتا درخواست با متد پست ارسال کنید تا [توضیح المسائل] کامل داشته باشید.

    string contents = File.ReadAllText("lid0_type30.js", Encoding.UTF8);

    string patern = @"(?<=catalltreemenu\[)(\d+)";
    Regex reg = new Regex(patern);
    MatchCollection matches = reg.Matches(contents);

    List<string> listCategoryID = new List<string>();

    foreach (Match mat in matches)
    listCategoryID.Add(mat.Value.ToString());

    listCategoryID = listCategoryID.Distinct().ToList();

  7. #7

    نقل قول: تبدیل صفحه وب به جدول دیتابیس

    با تشکر از همه دوستان از روش زیر رفتم ( هرچند برا کارهای آینده ام احتمالا به روش آقا/خانم 336699 نیاز پیدا کنم، چون همیشه اینقدر خوششانس نیستم که سایت مرجع فوق داده هارو ... )
    خود سایت مکارم، یه قسمتی داره مخصوص احکام ( این لینک ) که راحت داده هاشو با کد زیر گرفتم ازش :
    اینم کل رساله که با کد زیر استخراج کردم از لینک بالا : makarem resaleh.rar

    using HtmlAgilityPack;using System.Collections.Generic;
    using System.Diagnostics;
    using System.IO;
    using System.Windows;


    namespace WpfApp6
    {
    public partial class MainWindow : Window
    {
    #region Class Model
    public class Model
    {
    public int ID;
    public int IssueNumber;
    public string CategoryTitle;
    public string IssueTitle;
    public string IssueContent;
    }


    public List<Model> models = new List<Model>();
    #endregion


    public MainWindow()
    {
    InitializeComponent();


    DoIt();
    }


    private void DoIt()
    {
    int ID = 0;


    // Read Data from web
    for (int page = 1; page <= 213; page++)
    {
    string html = @"https://makarem.ir/ahkam/fa/treatise/index?page=" + page + "&sortby=0&sort=1&view=0";


    HtmlWeb web = new HtmlWeb();


    HtmlDocument htmlDoc = web.Load(html);


    var node = htmlDoc.DocumentNode.SelectSingleNode("//div[@class='card-columns']");
    var IssueNumbers = node.SelectNodes("//span[@class='treatise-number']");
    var CategoryTitles = node.SelectNodes("//span[@class='treatise-category']/a");
    var IssueTitles = node.SelectNodes("//h3/a");
    var IssueContents = node.SelectNodes("//div[@class='row']/div/p/text()");






    int ItemsCount = IssueNumbers.Count;
    if (CategoryTitles.Count != ItemsCount ||
    IssueTitles.Count != ItemsCount ||
    IssueContents.Count != ItemsCount)
    {
    Debug.WriteLine("ItemsCount problem in page = " + page);
    continue;
    }






    for (int i = 0; i < ItemsCount; i++)
    {
    var inBuff = StringToInt(IssueNumbers[i].InnerText);
    int IssueNumber = inBuff.IsSuccessful == true ? inBuff.Result : -1;


    models.Add(new Model
    {
    ID = ID,
    IssueNumber = IssueNumber,
    CategoryTitle = CategoryTitles[i].InnerText,
    IssueTitle = IssueTitles[i].InnerText,
    IssueContent = IssueContents[i].InnerText.Replace("\n", "").Replace("\r", ""),
    });


    ID++;


    Debug.WriteLine("page = " + page.ToString("000") + ", Items = " + (i + 1).ToString("00") + "/" + ItemsCount);
    }
    }






    // add all data to txt file
    string txtPath = @"C:\Users\mahdi\Desktop\Data.txt";
    using (TextWriter tw = new StreamWriter(txtPath))
    {
    string data = "ID,IssueNumber,CategoryTitle,IssueTitle,IssueCont ent\r\n";


    foreach (Model model in models)
    {
    data =
    model.ID + "," +
    model.IssueNumber + "," +
    model.CategoryTitle + "," +
    model.IssueTitle + "," +
    model.IssueContent;


    tw.WriteLine(data);
    }
    }
    }


    private (bool IsSuccessful, int Result) StringToInt(string data)
    {
    string a = data;
    string b = string.Empty;


    for (int i = 0; i < a.Length; i++)
    {
    if (char.IsDigit(a[i]))
    b += a[i];
    }


    if (b.Length > 0)
    {
    return (true, int.Parse(b));
    }
    else
    {
    return (false, 0);
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •