نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرای PDF کنار پوشه برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question اجرای PDF کنار پوشه برنامه

    خوبید

    یه برنامه دارم ، یه پوشه کنارش هست
    میخوام تو اون پوشه چندتا پی دی اف بزارم، با برنامه اجرا کنم

    چون ممکنه برنامه مدام جاش تغییر کنه، نمیشه آدرس ثابت بدم ولی وقتی یه پوشه کنارش باشه و برنامه رو با پوشه جابجا کنم مشکلی براش پیش نمیاد

    سی شارپ
    ویندوز فرم


    کدش رو مینویسید دوستان ؟
    این کد درست کامل نیست
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ProcessStartInfo startInfo = new ProcessStartInfo("pathtofile");
    Process.Start(startInfo);
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: اجرای PDF کنار پوشه برنامه

    سلام
    از Application.StartupPath استفاده کنید
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: اجرای PDF کنار پوشه برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    سلام
    از Application.StartupPath استفاده کنید
    سپاس درسته از همین استفاده میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله booysusa : پنج شنبه 06 خرداد 1400 در 18:02 عصر دلیل: درک

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1393, 04:41 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1392, 14:10 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 16:21 عصر
  4. حرفه ای: جستجوی فایل در تمام پوشه ها و زیر پوشه ها (فولدر دارای حرف ی فارسی )
    نوشته شده توسط shinyboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 18:03 عصر
  5. پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 08:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •