نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از web service در اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    استفاده از web service در اکسس

    با سلام به اساتید محترم
    آیا امکان استفاده از یک browser در فرم اکسس که بشه با کد نویبسی لاگین کرد و از اطلاعات موجود در آن ، در فرم های اکسس کپی و یا برعکس اطلاعاتی به آن وارد نمود وجود دارد ؟
    قبلا از لطف و همکاری دوستان و اساتید محترم نهایت تشکر را دارم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استفاده از web browser در فرم اکسس

    سلام
    فقط باید این نکته در نظر داشته باشید که سایت مد نظر شما برای ورود کد کنترلی یا همون کپچا رو نداشته باشه وگرنه باید از وب سرویس یا API استفاده کنید.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از web browser در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    فقط باید این نکته در نظر داشته باشید که سایت مد نظر شما برای ورود کد کنترلی یا همون کپچا رو نداشته باشه وگرنه باید از وب سرویس یا API استفاده کنید.
    سلام جناب امیرزاده
    طبق معمول همیشه از توجه شما و اساتید محترم گروه نهایت تشکر را دارم
    آیا در اکسس میتوان از API استفاده نمود اگر امکانش است میشه نحوه استفاده را توضیح دهید
    آخرین ویرایش به وسیله ATA_TABRIZ : سه شنبه 11 خرداد 1400 در 12:01 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از web browser در فرم اکسس

    سلام از توجه شما دوست عزیز متشکرم
    اگر امکان داشته باشه یک پروژه کوچک با توضیح ارسال نمایید
    قبلا از مساعدت شما نهایت تشکر را دارم

  5. #5
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استفاده از web browser در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    سلام جناب امیرزاده
    طبق معمول همیشه از توجه شما و اساتید محترم گروه نهایت تشکر را دارم
    آیا در اکسس میتوان از API استفاده نمود اگر امکانش است میشه نحوه استفاده را توضیح دهید
    سلام
    میشه کامل توضیح بدید که چه کاری رو می خواهید انجام بدید؟

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از web browser در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه کامل توضیح بدید که چه کاری رو می خواهید انجام بدید؟
    سلام چناب آقای امیرزاده
    قبلا توسط اساتید گروه تونستیم به وب سرویس تامین اجتماعی دسترسی پیدا کنیم و اطلاعات لازم را فرستاده و جواب اخذ نماییم الان تامین اجتماعی اقدام به الکترونیکی نمودن نسخه ها نموده است لذا جهت دسترسی به اطلاعات نسخ الکترونیک و ثبت انها در سایت نیاز به استفاده از API میباشد که بنده اطلاعات زیادی در این مورد ندارم لذا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    البته مساعدت شما و استاد mazoolag شامل حال بنده در حل مشکلات بوده است لذا از توجه شما نهایت تشکر را دارم

  7. #7
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استفاده از web browser در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    سلام چناب آقای امیرزاده
    قبلا توسط اساتید گروه تونستیم به وب سرویس تامین اجتماعی دسترسی پیدا کنیم و اطلاعات لازم را فرستاده و جواب اخذ نماییم الان تامین اجتماعی اقدام به الکترونیکی نمودن نسخه ها نموده است لذا جهت دسترسی به اطلاعات نسخ الکترونیک و ثبت انها در سایت نیاز به استفاده از API میباشد که بنده اطلاعات زیادی در این مورد ندارم لذا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    البته مساعدت شما و استاد mazoolag شامل حال بنده در حل مشکلات بوده است لذا از توجه شما نهایت تشکر را دارم
    سلام
    اگر دسترسی شما به محیط تست برقرار هست (یعنی شناسه نرم افزار و کد امنیتی رو دارید)اولین کاری که باید بکنید دریافت توکن از آدرس https://health-services-test.tamin.i...l/authenticate هست.
    کد مورد استفاده جهت دریافت توکن:

    Option Compare Database
    'Const WSURL As String = "https://Authentication.tamin.ir/api/acl/authenticate"
    Const WSURL As String = "https://health-services-test.tamin.ir:8585/api/acl/authenticate"

    Public Function GetDailyToken()
    Dim AuthJSON As String

    AuthJSON = _
    "{""username"":""" & Form_pass1.username & """" _
    & ",""password"":""" & Form_pass1.password & """" _
    & ",""SoftwareClientID"":""" & Form_pass1.SoftwareClientID & """" _
    & ",""SoftwareClientSecret"":""" & Form_pass1.SoftwareClientSecret & """}"
    Dim R As Object
    Dim Request As New MSXML2.XMLHTTP60
    With Request
    .Open "POST", WSURL, False
    .setRequestHeader "Content-Type", "application/json; charset=utf-8"
    .send AuthJSON
    If .status = 200 Then
    MsgBox "Êæ˜ä ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇíÌÇÏ ÔÏ", vbInformation, ""
    TempVars.Add "temptoken", Mid(.responseText, 2, Len(.responseText) - 2)
    Else
    MsgBox .responseText
    End If
    End With

    End Function

    Sub test()
    GetDailyToken
    End Sub

    فعلا تا این مرحله کنترل کنید.
    .......................
    موفق باشید

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: استفاده از web browser در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    الان تامین اجتماعی اقدام به الکترونیکی نمودن نسخه ها نموده است لذا جهت دسترسی به اطلاعات نسخ الکترونیک و ثبت انها در سایت نیاز به استفاده از API میباشد که بنده اطلاعات زیادی در این مورد ندارم
    سلام و روز خوش
    روش کار عوض شده وگرنه هنوز هم مبتنی بر وب سرویس هست.
    پیشنهاد میکنم از همین روش استاندارد آقای میرزازاده استفاده کنین چون به احتمال زیاد با کنترل وب بروزر به مشکل میخورین.
    اول اینکه این کنترل قدیمی هست و خیلی از سایت ها رو نمیتونه درست نشون بده یا کدهای جاوااسکریپت اونها رو اجرا کنه.
    دوم اینکه بعضی از طراحای ایرانی دچار این بیماری هستن که کاربر رو مجبور به استفاده از مرورگر خاصی میکنن و به احتمال زیاد سایت تامین اجتماعی هم همینجور هست.

    البته هنوز هم میشه برنامه ای بسازین که از یک کنترل مرورگر در فرم استفاده کنه و این مشکلات رو هم نداشته باشه ولی این برنامه اکسس نمیتونه باشه و باید windows forms app یا wpf کار کنین.
    باید از کنترل مرورگر webview2 که بر مبنای edge هست استفاده کنین ولی کار با اون راحت نیست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 09 تیر 1393, 20:00 عصر
  2. وصل شدن مستقیم به sql یا استفاده از web service ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط barnameye_man در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 12:12 عصر
  3. سوال: Service 'Service' has zero application (non-infrastructure) endpoints. This might be because no conf
    نوشته شده توسط NovemberRain در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 12:44 عصر
  4. فرق بین network service وlocal systemو local service
    نوشته شده توسط r00tkit در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 23:58 عصر
  5. راهنمایی در زمینه local system و network service وlocal service
    نوشته شده توسط hanann در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 03:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •