نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کلاینت های متصل شده به سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    کلاینت های متصل شده به سرور

    با عرض سلام خدمت دوستان بزرگوار

    من یه برنامه سرور دارم که بهنگام اتصال کلاینتها چکی انجام میدم و اگر شرایط موردنظر برقرار نباشد ، آن کلاینت را دیسکانکت می کنم.
    در زمان اتصال این کد را دارم.
    ضمناً سرورم از نوع TTCPServer هست.

    procedure TA1.ServerConnect(Client: TTCPConnection);
    var s : string;
    i: integer;
    begin // OnConnect Client to this Server.
    S := Client.ReadLn();
    if (LeftStr(s ,9) = 'AN=220') and (MainServerShape.Brush.Color <> CLLime)
    then
    begin
    Client.Disconnect;
    exit;

    end;
    end;



    که وقتی شرایط مورد نظر موجود نباشد کلاینت دیسکانکت میشود.
    ولی حالا چرا وقتی با کد زیر تعداد کلاینتهای متصل به سرور رو میگیرم با هر کانکت کلاینت به سرور این تعداد اضافه میشود ولی وقتی دستور دیسکانکت انجام میشود، علارغم اینکه آن کلاینت دیسکانکت شده است ولی تعداد کلاینتها کم نمیشود.


    procedure RefreshListBox1;
    var i : Integer;
    NumClients: Integer;
    begin
    with A1.Server.Connections.LockList do
    try
    NumClients := Count;

    finally
    A1.Server.Connections.UnlockList;
    end;
    ShowMessage('There are currently ' + IntToStr(NumClients) + ' client(s) connected');

    end;



    دوستان میشه لطفاً راهنمایی بفرمائید.

  2. #2

    نقل قول: کلاینت های متصل شده به سرور

    سلام.
    استیت کانکشن رو بررسی نکردید.
    حتی بعد از دیسکانکت، ممکنه کانکشن در فهرست موجود باشه ولی وضعیت اون تغییر می کنه تا دراپ بشه.
    بررسی کنید این مورد رو ببینید این کامپوننت هم از همین روش استفاده می کنه یا نه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: کلاینت های متصل شده به سرور

    ممنون از پاسختون
    میشه بیشتر توضیح بفرمائید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: کلاینت های متصل شده به سرور

    دوستان
    بنظرتون برای سروری که فقط بخوام باهاش بصورت string ارتباط داشته باشم و تکست بدم و بگیرم ، از TTCPServer استفاده کنم بهتره یا از Indy ؟
    این TTCPServer کامپوننت خوبی هست؟

  5. #5

    نقل قول: کلاینت های متصل شده به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط seyed_farid مشاهده تاپیک
    دوستان
    بنظرتون برای سروری که فقط بخوام باهاش بصورت string ارتباط داشته باشم و تکست بدم و بگیرم ، از TTCPServer استفاده کنم بهتره یا از Indy ؟
    این TTCPServer کامپوننت خوبی هست؟
    برای این امور بهتره از http استفاده کنید.


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    نقل قول: کلاینت های متصل شده به سرور

    کار کردن با TCPServer در کل راحت نیست وقتی بخواید یک برنامه پایدار بیرون بدید ملاحظات بیشماری باید مد نظر باشه و این کار، کار طاقت فرسایی هست مثلا فرض کنید در مورد همین مثال، کلاینت فقط کانکت بشه ولی هیچی نفرسته چه اتفاقی میافته یا مثلا بفرسته ولی دیتای بی ربط و بسیار بزرگی باشه؟ این مطلب رو البته کلی و بدون توجه به اصل سوال خدمتتون عرض کردم.
    با توجه به اینکه کار کردن با tcpserver کار بسیار حساسی هست من فکر میکنم بهتره از Indy استفاده بشه هر چند Indy هم هنوز که هنوزه ایراداتی داره ولی به هر حال به نظر میاد بهتر از سایر کامپوننتها و کتابخانه های مشابه تست شده و ایرادهای زیادی در اون برطرف شده. البته پشتیبانی خوبی هم نداره ولی احتمال زیاد برای اکثر کارها بشه روش حساب باز کرد.
    در Indy در زمان disconnect خودتون باید مقدار AData در context مربوط به کانکشن رو nil کنید احتمالا این هم باید چیز مشابهی داشته باشه.

تاپیک های مشابه

  1. واحد پیش تصفیه دستگاه های تصفیه آب اسمز معکوس صنعتی (RO)
    نوشته شده توسط hasanem1 در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1400, 18:22 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1396, 10:09 صبح
  3. سوال: تفاوت و کاربرد روش های متصل و غیرمتصل در ADO
    نوشته شده توسط ghasem110deh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1393, 17:10 عصر
  4. سوال: داده های متصل و غیر متصل
    نوشته شده توسط ahmad156 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 08:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •