نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل فونت فارسی در jdpdf

  1. #1

    مشکل فونت فارسی در jdpdf

    سلام
    دوستان از کد زیر استفاده میکنم که اطلاعات یه div به آیدی factor# رو در فایل pdf خروجی بگیرم.مشکلم الان اینه هم فونت رو همچنان پشتیبانی نمیکنه و هم background-image بخش div رو توی فایل pdf نمیاره
    ممنون میشم راهنمایی کنید 4،5 روزه اسرم کرده ، هر روش دیگه ای هم رفتم به نتیجه نرسیدم


    function export_pdf() {

    var doc = new jsPDF();
    doc.addFont("<?=URL?>/public/fonts/yekan.ttf", "yekan", "normal");
    doc.setFont("yekan"); // set font
    var specialElementHandlers = {
    '#factor': function (element, renderer) {
    return true;
    }
    };
    doc.setFont("yekan"); // set font
    doc.fromHTML($('#factor').html(), 15, 15 ,{
    'width': 170,
    'elementHandlers': specialElementHandlers

    });
    doc.save('sample-file.pdf');

    }


  2. #2

    نقل قول: مشکل فونت فارسی در jdpdf

    ماشالله یک بار نشد توی فروم phpیکی به ما پاسخ بده ،

  3. #3

    نقل قول: مشکل فونت فارسی در jdpdf

    به نظر بنده یک چاپ بزاری حله خروجی پی دی اف رو هم می تونه انجام بده هر فونتی هم برای متن و div انتخاب کردی رو هم ساپورت میشه


    function printDiv(printmyid){
    var printContents = document.getElementById(printablediv).innerHTML;
    var originalContents = document.body.innerHTML;


    window.print();
    document.body.innerHTML = originalContents;
    }




    کد HTML:
    <input  class="btn" type="button" value="چاپ" onclick="printDiv('printmyid')" />
    

    ایتم دکمه برای چاپ یا گرفتن خروجی
    فقط داخل یک دایو بزار
    کد HTML:
    <div id="printmyid">
    قسمتی که می خوای پی دی اف بشه اینجا قرار بده
    </div>

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •