نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ای پی سیستم چطوری دریافت کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question ای پی سیستم چطوری دریافت کنم؟

    درود دوستان
    ایپی سیستم رو چطوری دریافت کنم؟ لطفا کدش رو بنیوسید
    منظورم این آی پی هست



    الان با کد زیر میتونم آیپی بگیرم ولی وقتی نت گوشی به سیستم وصل میکنم ایپی گوشی نشون میده و این اشتباه هست من میخوام ایپی کارت شبکه که دورش خط کشیدم رو همیشه نوشن بده توی لیبل

    این کد من هست ولی درست نیست
                string ip = Dns.GetHostName();
    lblMyIp.Text = Dns.GetHostByName(ip).AddressList[0].ToString();


    لطفا کد درست رو بنوسید برام
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,026

    نقل قول: ای پی سیستم چطوری دریافت کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط booysusa مشاهده تاپیک
    ولی وقتی نت گوشی به سیستم وصل میکنم
    سلام و روز خوش
    منظورتون hotspot هست؟

  3. #3

    نقل قول: ای پی سیستم چطوری دریافت کنم؟


تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی فایل از سیستم کلاینت تو سیستم ریموت دستکتاپ
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 بهمن 1393, 21:12 عصر
  2. بهترین سیستم عامل برای یک برنامه نویس پی اچ پی چیست ؟ ؟
    نوشته شده توسط Mahandev در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1392, 14:29 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 20:04 عصر
  4. سوال: در خواست راهنمایی برای ساخت فایل ستاپی که فایل های متفاوتی را در سیستم عامل های مختلف کپی کند.
    نوشته شده توسط Programmer.G در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 14:38 عصر
  5. ست آپی که اکتیو ایکس ها را در سیستم32 کپی کند
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 18:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •