نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتخاب چندین مورد در اتوکامپلیت و تشخیض ایدی گزینه های حذف شده

  1. #1

    انتخاب چندین مورد در اتوکامپلیت و تشخیض ایدی گزینه های حذف شده

    سلام. وقت بخیر

    من یه لیست باکس دارم که به دلیل اینکه داخلش حدود 100 هزار دیتا هست موقع لود شدن کند هست.

    میخوام از اتوکامپلیت جی کوئری استفاده کنم.

    دو مورد رو میخوام:
    یکی اینکه ایدی های گزینه های انتخاب شده رو بتونم نگه دارم و ازش استفاده کنم

    و مورد دوم اینکه فرض کنید چند مورد رو در اتوکامپلیت انتخاب کردید، حالا میخوایید یه گزینه رو حذف کنید، چطور می شه ایدی گزینه حذف شده رو تشخیص داد و از فیلدی که ایدی های رکوردهای انتخاب شده رو خیره کردیم حذفش کرد؟


    بسیار برام مهمه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. حتی اگر کسی با هزینه هم انجام بده مشکلی ندارم، قیمت اعلام کنید.
    میخوام سریع انجام بشه وقت ندارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: انتخاب چندین مورد در اتوکامپلیت و تشخیض ایدی گزینه های حذف شده

    جی کوئری اتوکامپیلیت نداره تا جایی که من میدونم
    jquery ui داره
    سلکت باکس هم 1 گزینه بیشتر نمیشه انتخاب کرد


    البته راهش اینه که وقتی کسی روی یک گزینه کلیک کرد شناسه و نام المنت انتخاب شده رو خوند و به فرم یک چک باکس با آیدی و نام المنت انتخاب شده اضافه کرد
    وقتی هم تیکش رو برداشت از صفحه حذف بشه

    یه همچین چیزی میش احتمالا


            $('#input').autocomplete({
    source: "list.php" ,
    minLength: 1,
    select: function(event, ui) {

    $('#checkbox').append(`<lable><input type="checkbox" value="${ui.item.value}" checked> ${ui.item.lable}</lable>`);
    }
    })



  3. #3

    نقل قول: انتخاب چندین مورد در اتوکامپلیت و تشخیض ایدی گزینه های حذف شده

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    جی کوئری اتوکامپیلیت نداره تا جایی که من میدونم
    jquery ui داره
    سلکت باکس هم 1 گزینه بیشتر نمیشه انتخاب کرد


    البته راهش اینه که وقتی کسی روی یک گزینه کلیک کرد شناسه و نام المنت انتخاب شده رو خوند و به فرم یک چک باکس با آیدی و نام المنت انتخاب شده اضافه کرد
    وقتی هم تیکش رو برداشت از صفحه حذف بشه

    یه همچین چیزی میش احتمالا


            $('#input').autocomplete({
    source: "list.php" ,
    minLength: 1,
    select: function(event, ui) {

    $('#checkbox').append(`<lable><input type="checkbox" value="${ui.item.value}" checked> ${ui.item.lable}</lable>`);
    }
    })


    من میخوام بدونم وقتی چند گزینه انتخاب میشه و بعد توسط کاربر یک مورد حذف میشه چطور ایدی رکوردهای انتخاب شده رو باید بدست اورد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: انتخاب چندین مورد در اتوکامپلیت و تشخیض ایدی گزینه های حذف شده

    هر گزینه توی اتوکامپیلیت یک lable داره و یک value
    لیبل اون چیزیه که کاربر میبینه و میخونه ... مثل نام یک گزینه
    ولیو اون چیزیه که ارسال میشه تو فرم ... مثل id یک گزینه
    که البته خیلی وقتا لیبل و ولیو یکی هستن


    شما باید value رو شناسه اون آیتم تو دیتابیس بزاری (id) و لیبل رو هم عنوان آیتمت رو بزاری (name , title)
    https://stackoverflow.com/questions/17375720
    https://stackoverflow.com/questions/9042090

    اینا رو نگاه کن شاید کمک بکنه

تاپیک های مشابه

  1. شیر خشک توله سگ پرسا جایگزین شیر مادر
    نوشته شده توسط sanazhedayati در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1400, 15:13 عصر
  2. حرفه ای: روش جایگزین کردن متون داخل کادرها با یک متن اصلی
    نوشته شده توسط Ezaafi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 14:17 عصر
  3. سوال: بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازین
    نوشته شده توسط kiarash-241 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1391, 19:55 عصر
  4. سوال: هزینه تولید نرم افزار
    نوشته شده توسط amirali* در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1390, 22:19 عصر
  5. چکار کنیم که از مشتری بتونیم هزینه کارمون رو بگیریم.
    نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •