نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اتصال گرویتی فرم به پنل نمایندگی

  1. #1

    Exclamation اتصال گرویتی فرم به پنل نمایندگی

    سلام

    من میخوام گرویتی فرم رو به پنل نمایندگی پیامک متصل کنم 2 تا سوال دارم،ممنون میشم راهنمایی کنید

    نمونه کد های php که تو سایت گذاشتن اینه (ساخت خودکار کاربر بعد از خرید موفق کاربر توسط گرویتی فرم و از طریق وب سرویس):

    <?php



    $url = "https://ippanel.com/services.jspd";

    $param = array
    (
    'uname'=>'',
    'pass'=>'',
    'user_uname'=>'',
    'user_pass'=>'',
    'name'=>'',
    'company'=>'',
    'national_id'=>'',
    'certificate_id'=>'',
    'access_id'=>'',
    'tell'=>'',
    'mobile'=>'',
    'postalcode'=>'',
    'email'=>'',
    'address'=>'',
    'op'=>'newuser'
    );

    $handler = curl_init($url);
    curl_setopt($handler, CURLOPT_CUSTOMREQUEST, "POST");
    curl_setopt($handler, CURLOPT_POSTFIELDS, $param);
    curl_setopt($handler, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $response2 = curl_exec($handler);

    $response2 = json_decode($response2);
    $res_code = $response2[0];
    $res_data = $response2[1];


    echo $res_data;


    ?>




    1-لطفا راهنمایی کنید که بعد از پرداخت موفق کد های تاییدیه رو چی و به شکل وارد کنم توی گرویتی فرم؟

    من اینا رو زدم

    user_uname={username:18}&user_pass={pw:19}&name={ ام (نام):1.3}&company={company:24}&national_id={ک د ملی:21}&certificate_id={شماره شناسنامه:20}&access_id={access_id:25}&tell ={تلفن:13}&mobile={موبایل:10}&postalcode ={کد پستی:16}&mail={ایمیل:17}&address={آدر :8}









    اما این اطلاعات رو میده بهم و کاربر ایجاد نمیشه

    array(15) { ["uname"]=> string(10) "912000000" ["pass"]=> string(13) "M912000000a" ["certificate_id"]=> NULL ["access_id"]=> string(5) "24991" ["op"]=> string(7) "newuser" ["user_uname"]=> NULL ["user_pass"]=> NULL ["name"]=> NULL ["company"]=> NULL ["national_id"]=> NULL ["tell"]=> NULL ["mobile"]=> NULL ["postalcode"]=> NULL ["email"]=> NULL ["address"]=> NULL } Uusername Is Null


    2-من از طریق گرویتی فرم چندتا محصول از طریق دکمه های رادیویی ایجاد کردم،هر کدوم از این بسته ها یک access_id منحصر به خودش رو داره،چطور مینونم دکمه های رادیویی رو تنظیم کنم که کاربر وقتی انتخاب میکنه بجای اسم محصول access_id اون محصول در تاییدیه ها ارسال بشه به فایل pاp بالا

  2. #2

    نقل قول: اتصال گرویتی فرم به پنل نمایندگی

    سلام
    کسی سر در نیاورد؟

تاپیک های مشابه

  1. میلگرد تقویتی چیست؟
    نوشته شده توسط parsarad در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1401, 07:44 صبح
  2. عملگرهای هویتی
    نوشته شده توسط farlisen در بخش Python
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1395, 22:17 عصر
  3. یادگیری تقویتی بر اساس حوادث نادر
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 01:42 صبح
  4. یادگیری تقویتی بر اساس حوادث نادر
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 12:27 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 17:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •