نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال از حلقه

  1. #1

    سوال از حلقه

    سلام دوستای خوبم
    مهمترین مشخصه ی اینکه بفهمیم یک حلقه بی نهایت بار تکرار میشه چیه؟

  2. #2

    نقل قول: سوال از حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط paria92 مشاهده تاپیک
    سلام دوستای خوبم
    مهمترین مشخصه ی اینکه بفهمیم یک حلقه بی نهایت بار تکرار میشه چیه؟
    شرط اون همیشه صحیح هست و هیچ وقت false نمیشه :

    for(;;) {}
    while(1) {}
    while(true) {}
    do {} while(1)
    do {} while(true)

  3. #3

    نقل قول: سوال از حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط paria92 مشاهده تاپیک
    سلام دوستای خوبم
    مهمترین مشخصه ی اینکه بفهمیم یک حلقه بی نهایت بار تکرار میشه چیه؟
    شرط حلقه همیشه برقرار باشه و هیچ وقت نقض نشه./






  4. #4

    نقل قول: سوال از حلقه

    ممنون از پاسخگویی دوستان خوبم.
    ببخشید با این حساب حلقه ی زیر تا زمانی که j از i-1 بزرگتر هست x رو چاپ میکنه یعنی 10 بار این ایکس چاپ میشه و بعدش دیگه شرط ادامه حلقه برقرار نیست ولی کامپایلر C++‎ بی نهایت بار ایکس رو چاپ میکنه.
    ممکنه توضیح بدین؟




    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: سوال از حلقه

    ببینید این حلقه های تو در تو نکته ریزی دارن. قبل حلقه داخلی while مقدار i,j هردو برابر 3 میشن ، ولی تو خود حلقه while مقدار i هر بار داره کم میشه در حالی که
    مقدار j همون سه هست و این یعنی loop بی نهایت و بی نهایت بار اجرا میشه. براتون عکس و فیلم گرفتم کامل ببینید.

    عکس از کد

    فیلم کد

    ** در ضمن همیشه عنوان های مناسبی برای تاپیک انتخاب کنید. سوال از حلقه خیلی کلی هست. "بهتره باشه محاسبه تعداد اجرای یک حلقه"






تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: دانلود سورس تابلوی تبلیغاتی Led و سورس office 2007
    نوشته شده توسط farboodj1375 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 11:12 صبح
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 19:11 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •