نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrumentation

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrumentation

    برای آشنایی با WMI به این نشانی بروید.

    ابتدا رفرنس wmi scripting رو به برنامه اضافه میکنیم:
    0.png
    این کار الزامی نیست ولی چون early binding به کدنویسی بهتر و تمیزتری منجر میشه انجام میدیم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    WMI Computer System Hardware Classes

    برای هر یک از سخت افزارهای سیستم، باید از کلاس مربوط به اون استفاده کنیم.
    لیست کلاس های سخت افزار سیستم

    در این آموزش چون قصد داریم مشخصات دیسک ها رو بدست بیاریم، باید از کلاس Win32_DiskDrive استفاده کنیم.

    لیست کامل property های یک diskdrive :
    Availability
    BytesPerSector
    Capabilities
    CapabilityDescriptions
    Caption
    CompressionMethod
    ConfigManagerErrorCode
    ConfigManagerUserConfig
    CreationClassName
    DefaultBlockSize
    Description
    DeviceID
    ErrorCleared
    ErrorDescription
    ErrorMethodology
    FirmwareRevision
    Index
    InstallDate
    InterfaceType
    LastErrorCode
    Manufacturer
    MaxBlockSize
    MaxMediaSize
    MediaLoaded
    MediaType
    MinBlockSize
    Model
    Name
    NeedsCleaning
    NumberOfMediaSupported
    Partitions
    PNPDeviceID
    PowerManagementCapabilities
    PowerManagementSupported
    SCSIBus
    SCSILogicalUnit
    SCSIPort
    SCSITargetId
    SectorsPerTrack
    SerialNumber
    Signature
    Size
    Status
    StatusInfo
    SystemCreationClassName
    SystemName
    TotalCylinders
    TotalHeads
    TotalSectors
    TotalTracks
    TracksPerCylinder
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : پنج شنبه 27 خرداد 1400 در 13:33 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrum

    اول یک جدول میسازیم که propertyهای مورد نظر ما رو در بر داشته باشه،
    فیلدهای نمونه میتونه شبیه زیر باشه:
    2.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrum

    Option Compare Database
    Option Explicit

    Sub DisksInfo()
    DoCmd.RunSQL ("DELETE * FROM DiskDrives")


    Dim rs As Recordset
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("DiskDrives")
    Dim fld As Field


    Dim Loc As New SWbemLocator
    Dim Svc As SWbemServices
    Set Svc = Loc.ConnectServer(".", "root\cimv2")


    Dim Drives As SWbemObjectSet
    Set Drives = Svc.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_DiskDrive")
    Dim Drive As SWbemObject


    For Each Drive In Drives
    rs.AddNew
    For Each fld In rs.Fields
    rs(fld.Name) = Trim(Drive.Properties_(fld.Name))
    Next
    rs.Update
    Next


    rs.Close
    Set rs = Nothing
    Set Loc = Nothing
    Set Svc = Nothing
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrum

    نمونه نتایج:
    1.png

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrum

    برنامه نمونه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrum

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه نمونه:
    عالی بود ؛ فقط یک سوال داشتم
    آیا در آفیس 64 بیتی هم جواب می دهد؟ یا فقط 32 بیتی یا اصلأ ربطی ندارد؟
    با تشکر از شما

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: دریافت اطلاعات سیستم (مانند شماره سریال دیسک، ...) با استفاده از Windows Management Instrum

    نقل قول نوشته شده توسط SB1398 مشاهده تاپیک
    آیا در آفیس 64 بیتی هم جواب می دهد؟ یا فقط 32 بیتی یا اصلأ ربطی ندارد؟
    کدهای استفاده شده به ورژن آفیس بستگی نداره،
    و برنامه نمونه هم با آفیس 2019 x64 ساخته شده.
    با خیال راحت استفاده کنین.

    کدهایی که از توابع api استفاده میکنن به 32/64 بیت بودن آفیس حساسن و برای اونهاست که باید تمهیدات لازم رو ببینید.

تاپیک های مشابه

  1. wmi:Microsoft® Windows® Management Instrumentation
    نوشته شده توسط sinaxyz2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 09:51 صبح
  2. مشکل با SQL Server Management Studio Express 2005 در Windows Se7en
    نوشته شده توسط Slytherin در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 23:18 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 09:26 صبح
  4. مطالبی در مورد مقایسه سیستم کتابخانه و سیستم آموزش موسسه ها می خواستم
    نوشته شده توسط azari_zhila در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1387, 21:13 عصر
  5. (WMI(Windows Management Instrumentation
    نوشته شده توسط M.GhanaatPisheh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 04:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •