نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره فایل تصویر در DLL و فراخوانی آن در TImage

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    423

    ذخیره فایل تصویر در DLL و فراخوانی آن در TImage

    با سلام
    چطور میشه با استفاده از ریسورس ، فایل تصویر PNG را در DLL ذخیره کرد و در برنامه آن تصویر را در Image لود کرد؟

    خیلی گشتم و چیزهایی پیدا کردم ولی هیچکدوم به انجام نرسید.




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    423

    نقل قول: ذخیره فایل تصویر در DLL و فراخوانی آن در TImage

        function LoadImageResource(Module: NativeUInt; const ResName: string): TPNGGraphic;
    var
    Strm: TResourceStream;
    begin
    Strm := TResourceStream.Create(Module, ResName, RT_RCDATA);
    try
    Result := TPNGGraphic.Create;
    try
    Result.LoadFromStream(Strm);
    except
    on E : Exception do
    begin
    ShowMessage('Error::: ' + E.message);
    Result.Free;
    raise;
    end;
    end;
    finally
    Strm.Free;
    end;
    end;


    استفاده:
    Image1.Picture.Graphic.Assign(LoadImageResource(Lo  adLibrary(PChar('DLL.dll')),Edit1.Text));


    مشکل این کد چیه بنظرتون؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    423

    نقل قول: ذخیره فایل تصویر در DLL و فراخوانی آن در TImage

    دوستان کسی کار نکرده به این شکل؟
    چرا سایت اینقدر سوت و کور شده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: ذخیره فایل تصویر در DLL و فراخوانی آن در TImage

    نقل قول نوشته شده توسط seyed_farid مشاهده تاپیک
    دوستان کسی کار نکرده به این شکل؟
    چرا سایت اینقدر سوت و کور شده
    سلام

    از این کد استفاده کنید


    uses
    Vcl.Imaging.pngimage;

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    Var
    Stream: TStream;
    MyPng: TPngImage;
    gv_res: THandle;
    begin
    gv_res := LoadLibrary(PChar(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + 'DllProject.dll')); { Load DLL }
    Stream := TResourceStream.Create(gv_res, 'SIGN', 'PNG');
    Try
    MyPng := TPngImage.Create;
    Try
    MyPng.LoadFromStream(Stream);
    Image1.Picture.Assign(MyPng);
    Finally
    MyPng.Free;
    end;
    Finally
    Stream.Free;
    end;
    end;


    منبع :
    https://www.programmersought.com/article/87751312991/

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر تصویر دسکتاپ ویندوز از طریق Timage ؟
    نوشته شده توسط saeed729 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1393, 07:31 صبح
  2. شرط برای TImage
    نوشته شده توسط qazwsx در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 10:41 صبح
  3. حذف فلیکر TImage
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 02:04 صبح
  4. TImage سه بعدی
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 02:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •