نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فورس کلوز در Onbackpressed در Mainactivity

  1. #1

    فورس کلوز در Onbackpressed در Mainactivity

    سلام خدمت دوستان عزیز
    من از این کد در همه اکتیویتها استفاده میکنم و مشکلی نداره، ولی توی اکتیویتی اصلی به محض زدن دکمه بک گوشی، اپ فورس کلوز میده.
    کد HTML:
      public void onBackPressed() {
            //دستورات جدیدی که قراره با زدن دکمه بازگشت انجام بشن
            if (webView.getVisibility() == View.VISIBLE) {
                // Its visible
    
                //webView.setVisibility(View.INVISIBLE);
    
            } else {
                finish();
            }
        }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: فورس کلوز در Onbackpressed در Mainactivity

    متن خطای لاگ رو باید قرار بدید, ممکن webView نال باشه

  3. #3

    نقل قول: فورس کلوز در Onbackpressed در Mainactivity

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    متن خطای لاگ رو باید قرار بدید, ممکن webView نال باشه
    ممنون از پاسخ شما
    اگر نال باشه باید چکارش کنم؟


    اینم خطای لاگ کت اندروید استودیو:
    کد HTML:
    2021-06-23 20:01:56.160 9101-9101/? I/art: Late-enabling -Xcheck:jni
    2021-06-23 20:01:56.161 9101-9101/? W/art: Unexpected CPU variant for X86 using defaults: x86
    2021-06-23 20:01:56.229 9101-9101/com.mywebsite.app I/art: Starting a blocking GC AddRemoveAppImageSpace
    2021-06-23 20:01:56.231 9101-9101/com.mywebsite.app W/System: ClassLoader referenced unknown path: /data/app/com.mywebsite.app-2/lib/x86
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art: Rejecting re-init on previously-failed class java.lang.Class<androidx.core.view.ViewCompat$2>: java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroid/view/View$OnUnhandledKeyEventListener;
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at android.view.ViewGroup androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl.createSubDecor() (AppCompatDelegateImpl.java:938)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl.ensureSubDecor() (AppCompatDelegateImpl.java:806)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl.setContentView(int) (AppCompatDelegateImpl.java:693)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void androidx.appcompat.app.AppCompatActivity.setContentView(int) (AppCompatActivity.java:170)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void com.mywebsite.app.MainActivity.onCreate(android.os.Bundle) (MainActivity.java:61)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.Activity.performCreate(android.os.Bundle) (Activity.java:6692)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(android.app.Activity, android.os.Bundle) (Instrumentation.java:1118)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at android.app.Activity android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(android.app.ActivityThread$ActivityClientRecord, android.content.Intent) (ActivityThread.java:2621)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(android.app.ActivityThread$ActivityClientRecord, android.content.Intent, java.lang.String) (ActivityThread.java:2729)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread.-wrap12(android.app.ActivityThread, android.app.ActivityThread$ActivityClientRecord, android.content.Intent, java.lang.String) (ActivityThread.java:-1)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread$H.handleMessage(android.os.Message) (ActivityThread.java:1480)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.os.Handler.dispatchMessage(android.os.Message) (Handler.java:102)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.os.Looper.loop() (Looper.java:154)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread.main(java.lang.String[]) (ActivityThread.java:6198)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at java.lang.Object java.lang.reflect.Method.invoke!(java.lang.Object, java.lang.Object[]) (Method.java:-2)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run() (ZygoteInit.java:891)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void com.android.internal.os.ZygoteInit.main(java.lang.String[]) (ZygoteInit.java:781)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art: Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "android.view.View$OnUnhandledKeyEventListener" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/com.mywebsite.app-2/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/com.mywebsite.app-2/lib/x86, /system/lib, /vendor/lib]]
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at java.lang.Class dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(java.lang.String) (BaseDexClassLoader.java:56)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at java.lang.Class java.lang.ClassLoader.loadClass(java.lang.String, boolean) (ClassLoader.java:380)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at java.lang.Class java.lang.ClassLoader.loadClass(java.lang.String) (ClassLoader.java:312)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at android.view.ViewGroup androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl.createSubDecor() (AppCompatDelegateImpl.java:938)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl.ensureSubDecor() (AppCompatDelegateImpl.java:806)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl.setContentView(int) (AppCompatDelegateImpl.java:693)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void androidx.appcompat.app.AppCompatActivity.setContentView(int) (AppCompatActivity.java:170)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void com.mywebsite.app.MainActivity.onCreate(android.os.Bundle) (MainActivity.java:61)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.Activity.performCreate(android.os.Bundle) (Activity.java:6692)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(android.app.Activity, android.os.Bundle) (Instrumentation.java:1118)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at android.app.Activity android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(android.app.ActivityThread$ActivityClientRecord, android.content.Intent) (ActivityThread.java:2621)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(android.app.ActivityThread$ActivityClientRecord, android.content.Intent, java.lang.String) (ActivityThread.java:2729)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread.-wrap12(android.app.ActivityThread, android.app.ActivityThread$ActivityClientRecord, android.content.Intent, java.lang.String) (ActivityThread.java:-1)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread$H.handleMessage(android.os.Message) (ActivityThread.java:1480)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.os.Handler.dispatchMessage(android.os.Message) (Handler.java:102)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.os.Looper.loop() (Looper.java:154)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void android.app.ActivityThread.main(java.lang.String[]) (ActivityThread.java:6198)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at java.lang.Object java.lang.reflect.Method.invoke!(java.lang.Object, java.lang.Object[]) (Method.java:-2)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run() (ZygoteInit.java:891)
    2021-06-23 20:01:56.278 9101-9101/com.mywebsite.app I/art:     at void com.android.internal.os.ZygoteInit.main(java.lang.String[]) (ZygoteInit.java:781)
    2021-06-23 20:01:56.397 9101-9101/com.mywebsite.app D/ApplicationLoaders: ignored Vulkan layer search path /data/app/com.google.android.webview-2/lib/x86:/data/app/com.google.android.webview-2/base.apk!/lib/x86:/data/app/com.google.android.webview-2/split_config.en.apk!/lib/x86:/data/app/com.google.android.webview-2/split_weblayer.apk!/lib/x86 for namespace 0xd756f090
    2021-06-23 20:01:56.402 9101-9101/com.mywebsite.app I/WebViewFactory: Loading com.google.android.webview version 91.0.4472.101 (code 447210101)
    2021-06-23 20:01:56.469 9101-9101/com.mywebsite.app I/cr_LibraryLoader: Loaded native library version number "91.0.4472.101"
    2021-06-23 20:01:56.470 9101-9101/com.mywebsite.app I/cr_CachingUmaRecorder: Flushed 6 samples from 6 histograms.
    2021-06-23 20:01:56.529 9101-9130/com.mywebsite.app W/chromium: [WARNING:dns_config_service_android.cc(153)] Failed to read DnsConfig.
    2021-06-23 20:01:56.689 9101-9146/com.mywebsite.app I/OpenGLRenderer: Initialized EGL, version 1.4
    2021-06-23 20:01:56.689 9101-9146/com.mywebsite.app D/OpenGLRenderer: Swap behavior 1
    2021-06-23 20:01:58.238 9101-9101/com.mywebsite.app E/InputEventSender: Exception dispatching finished signal.
    2021-06-23 20:01:58.238 9101-9101/com.mywebsite.app E/MessageQueue-JNI: Exception in MessageQueue callback: handleReceiveCallback
    2021-06-23 20:01:58.238 9101-9101/com.mywebsite.app E/MessageQueue-JNI: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'int android.view.View.getVisibility()' on a null object reference
            at com.mywebsite.app.MainActivity.onBackPressed(MainActivity.java:37)
            at android.app.Activity.onKeyUp(Activity.java:2735)
            at android.view.KeyEvent.dispatch(KeyEvent.java:2712)
            at androidx.core.view.KeyEventDispatcher.activitySuperDispatchKeyEventPre28(KeyEventDispatcher.java:137)
            at androidx.core.view.KeyEventDispatcher.dispatchKeyEvent(KeyEventDispatcher.java:87)
            at androidx.core.app.ComponentActivity.dispatchKeyEvent(ComponentActivity.java:140)
            at androidx.appcompat.app.AppCompatActivity.dispatchKeyEvent(AppCompatActivity.java:569)
            at androidx.appcompat.view.WindowCallbackWrapper.dispatchKeyEvent(WindowCallbackWrapper.java:59)
            at androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl$AppCompatWindowCallback.dispatchKeyEvent(AppCompatDelegateImpl.java:3054)
            at com.android.internal.policy.DecorView.dispatchKeyEvent(DecorView.java:320)
            at android.view.ViewRootImpl$ViewPostImeInputStage.processKeyEvent(ViewRootImpl.java:4331)
            at android.view.ViewRootImpl$ViewPostImeInputStage.onProcess(ViewRootImpl.java:4302)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.deliver(ViewRootImpl.java:3853)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.onDeliverToNext(ViewRootImpl.java:3906)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.forward(ViewRootImpl.java:3872)
            at android.view.ViewRootImpl$AsyncInputStage.forward(ViewRootImpl.java:3999)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.apply(ViewRootImpl.java:3880)
            at android.view.ViewRootImpl$AsyncInputStage.apply(ViewRootImpl.java:4056)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.deliver(ViewRootImpl.java:3853)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.onDeliverToNext(ViewRootImpl.java:3906)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.forward(ViewRootImpl.java:3872)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.apply(ViewRootImpl.java:3880)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.deliver(ViewRootImpl.java:3853)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.onDeliverToNext(ViewRootImpl.java:3906)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.forward(ViewRootImpl.java:3872)
            at android.view.ViewRootImpl$AsyncInputStage.forward(ViewRootImpl.java:4032)
            at android.view.ViewRootImpl$ImeInputStage.onFinishedInputEvent(ViewRootImpl.java:4193)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager$PendingEvent.run(InputMethodManager.java:2428)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager.invokeFinishedInputEventCallback(InputMethodManager.java:1992)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager.finishedInputEvent(InputMethodManager.java:1983)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager$ImeInputEventSender.onInputEventFinished(InputMethodManager.java:2405)
            at android.view.InputEventSender.dispatchInputEventFinished(InputEventSender.java:141)
            at android.os.MessageQueue.nativePollOnce(Native Method)
            at android.os.MessageQueue.next(MessageQueue.java:323)
            at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
            at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6198)
            at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
            at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:891)
            at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:781)
    2021-06-23 20:01:58.238 9101-9101/com.mywebsite.app D/AndroidRuntime: Shutting down VM
    2021-06-23 20:01:58.243 9101-9101/com.mywebsite.app E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
        Process: com.mywebsite.app, PID: 9101
        java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'int android.view.View.getVisibility()' on a null object reference
            at com.mywebsite.app.MainActivity.onBackPressed(MainActivity.java:37)
            at android.app.Activity.onKeyUp(Activity.java:2735)
            at android.view.KeyEvent.dispatch(KeyEvent.java:2712)
            at androidx.core.view.KeyEventDispatcher.activitySuperDispatchKeyEventPre28(KeyEventDispatcher.java:137)
            at androidx.core.view.KeyEventDispatcher.dispatchKeyEvent(KeyEventDispatcher.java:87)
            at androidx.core.app.ComponentActivity.dispatchKeyEvent(ComponentActivity.java:140)
            at androidx.appcompat.app.AppCompatActivity.dispatchKeyEvent(AppCompatActivity.java:569)
            at androidx.appcompat.view.WindowCallbackWrapper.dispatchKeyEvent(WindowCallbackWrapper.java:59)
            at androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl$AppCompatWindowCallback.dispatchKeyEvent(AppCompatDelegateImpl.java:3054)
            at com.android.internal.policy.DecorView.dispatchKeyEvent(DecorView.java:320)
            at android.view.ViewRootImpl$ViewPostImeInputStage.processKeyEvent(ViewRootImpl.java:4331)
            at android.view.ViewRootImpl$ViewPostImeInputStage.onProcess(ViewRootImpl.java:4302)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.deliver(ViewRootImpl.java:3853)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.onDeliverToNext(ViewRootImpl.java:3906)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.forward(ViewRootImpl.java:3872)
            at android.view.ViewRootImpl$AsyncInputStage.forward(ViewRootImpl.java:3999)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.apply(ViewRootImpl.java:3880)
            at android.view.ViewRootImpl$AsyncInputStage.apply(ViewRootImpl.java:4056)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.deliver(ViewRootImpl.java:3853)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.onDeliverToNext(ViewRootImpl.java:3906)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.forward(ViewRootImpl.java:3872)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.apply(ViewRootImpl.java:3880)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.deliver(ViewRootImpl.java:3853)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.onDeliverToNext(ViewRootImpl.java:3906)
            at android.view.ViewRootImpl$InputStage.forward(ViewRootImpl.java:3872)
            at android.view.ViewRootImpl$AsyncInputStage.forward(ViewRootImpl.java:4032)
            at android.view.ViewRootImpl$ImeInputStage.onFinishedInputEvent(ViewRootImpl.java:4193)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager$PendingEvent.run(InputMethodManager.java:2428)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager.invokeFinishedInputEventCallback(InputMethodManager.java:1992)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager.finishedInputEvent(InputMethodManager.java:1983)
            at android.view.inputmethod.InputMethodManager$ImeInputEventSender.onInputEventFinished(InputMethodManager.java:2405)
            at android.view.InputEventSender.dispatchInputEventFinished(InputEventSender.java:141)
            at android.os.MessageQueue.nativePollOnce(Native Method)
            at android.os.MessageQueue.next(MessageQueue.java:323)
            at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
            at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6198)
            at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
            at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:891)
            at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:781)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: فورس کلوز در Onbackpressed در Mainactivity

    بله نال هست, احتمالا برای وب ویو قبل از اینکه findviewbyId انجام بدید دستور getVisibility() و اجرا کردید

  5. #5

    نقل قول: فورس کلوز در Onbackpressed در Mainactivity

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    بله نال هست, احتمالا برای وب ویو قبل از اینکه findviewbyId انجام بدید دستور getVisibility() و اجرا کردید
    بسیار ممنون از شما دوست عزیز
    دقیقا مشکل از همونجایی بود که شما اشاره کردید. ;)

تاپیک های مشابه

  1. MainActivity.access$300 در اكليپس
    نوشته شده توسط online_com در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1396, 10:23 صبح
  2. انیمیشن راست به چپ برای MainActivity
    نوشته شده توسط AliRezaBeytari در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1394, 21:44 عصر
  3. ارتباط ويجت با mainActivity
    نوشته شده توسط soshyant در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 19 فروردین 1393, 00:01 صبح
  4. mainActivity
    نوشته شده توسط A.Del Piero در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1392, 17:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •