نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: sqlite درC++‎

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1400
    محل زندگی
    کهکشان اندرومدا
    پست
    8

    Question sqlite درC++‎

    سلام.
    چطور میتونم در C++‎ از sqlite استفاده کنم؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1400
    محل زندگی
    کهکشان اندرومدا
    پست
    8

    نقل قول: sqlite درC++‎

    فکر کنم این سایت خالیه

  3. #3

    نقل قول: sqlite درC++‎

    نقل قول نوشته شده توسط amacoder مشاهده تاپیک
    سلام.
    چطور میتونم در C++‎‎‎‎‎ از sqlite استفاده کنم؟
    ممنون.
    1- اگر از کیوت استفاده میکنید، به راحتی میتونید از لایبرری های مربوطه و مثالهایی که تو مستندات کیوت هست استفاده کنید
    2- اگر به صورت native میخواهید استفاده کنید میتونید سورس کد sqlite بگیرید و کامپایل کنید و به صورت استاتیک یک داینامیک لایبرری تو برنامه های خودتون در زبان سی یا سی پلاس پلاس استفاده کنید
    البته توجه داشته باشید که به صورت native باید رابط های ساخت دیتابیس و غیره هم بنویسید البته تو گیت هم میتونید نمونه سورس پیدا کنید
    یک چیزی مثل این ...

    #include "sqlite3.h"
    sqlite3 * connection = nullptr;

    int result = sqlite3_open(":memory:", &connection);

    if (SQLITE_OK != result)
    {
    printf("%s\n", sqlite3_errmsg(connection));
    sqlite3_close(connection);
    return result;
    }

    sqlite3_stmt * query = nullptr;

    result = sqlite3_prepare_v2(connection, "select 'Hello world!'", -1, &query, nullptr);

    if (SQLITE_OK != result)
    {
    printf("%s\n", sqlite3_errmsg(connection));
    sqlite3_close(connection);
    return result;
    }

    while (SQLITE_ROW == sqlite3_step(query))
    {
    printf("%s\n", sqlite3_column_text(query, 0));
    }

    sqlite3_finalize(query);
    sqlite3_close(connection);

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط یک طرفه با sqlite در شبکه
    نوشته شده توسط windowsyar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1396, 12:53 عصر
  2. مشکل در ذخیره و فراخوانی عکس در sqlite
    نوشته شده توسط raha.scientific در بخش Android Studio
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1395, 12:20 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1395, 18:19 عصر
  4. SQLite
    نوشته شده توسط _lotus_ در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1394, 11:37 صبح
  5. سوال: باز کردن بک آپ sqlite با php
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 02:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •