نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

  1. #1

    جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    سلام ضمن تشکر از راهنمایی دوستان عزیز مخصوصا مهندس مصافی
    من ابتدا عرض کنم در سی مبتدی هستم بنابراین حتما لطف فرموده و راهنمایی لازمه را دریغ ننمایید ضمن تشکر مجدد
    موضوع:
    جدا سازی اعداد اعشاری از کلمات همراه و ارسالش به سونسگمنت می باشد من در همین اول راه ماندم
    نحوه دریافت اطلاعات از پورت سریال است بدین صورت:
    ss 123.34g
    sd 234.456g
    همانطور ملاحظه می فرمایید علاوه بر حروفات ، فاصله هم هست که مورد نیاز نیست فقط اعداد و ممیز اهمیت دارد
    در جستجو در سایت برنامه نویس دوستان از حذف با دستور replace هم نوشتند که من نتونستم متاسفانه،
    ممنون خواهم شد راهنمایی بفرمایید مثال هایی هم از محیط ویژوال دیدم که در سی و سی پلاس پلاس میکروها چندان کاربرد نداشتند و یا من تنونستم تفسیر نمایم
    ممنون
    حسن
    آخرین ویرایش به وسیله hassan p.b : چهارشنبه 09 تیر 1400 در 19:53 عصر

  2. #2

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    نمونه مورد نظر که من نتونستم بعلت کمبود دانش در سی از ان بهره ببرم:
    https://barnamenevis.org/showthread....B4%D8%AA%D9%87

  3. #3

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎‎ برای میکرو AVR

    نمونه فعالیت بنده:
    string str = "86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9";
    str = str.Replace("1", "").Replace("2", "").Replace("3", "").Replace("4", "").Replace("5", "").Replace("6", "").Replace("7", "").Replace("8", "").Replace("9", "").Replace("0", "");
    با خطای زیر مواجه شدم:
    ادرس عکس:
    https://s19.picofile.com/file/8437376034/erorr.jpg
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    این کد و پیدا کردم ولی اعشار جدا نمی کنه
    #include <iostream>

    #include<stdio.h>
    #include<stdlib.h>

    int main(void)
    {
    char *string = "abhsgs234cid*(hshshs349*(20hsh 246 2.45shkd ss 123.45g", *ptr = string;
    while (*ptr) {
    if (isdigit(*ptr)) {
    long val = strtol(ptr, &ptr, 10);
    printf("%ld\n", val);
    } else {
    ptr++;
    }
    }
    return 0;
    }

  5. #5

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎‎ برای میکرو AVR

    کد دیگه که عالی کار می کنه ولی ممیز رو حذف می کنه:

    #include <iostream>

    #include<stdio.h>
    #include<stdlib.h>
    int main()
    {
    char *str="abcdjslgkslga4747l52kenhkle7l4j63.6len6lejl" ;
    int i=0;
    while(str[i]!='\0')
    {
    if(str[i]>='0' && str[i]<='9')// check that if the value belong to
    // this condition or not , if yes then print
    printf("%c",str[i]);
    i++;
    }
    return 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله hassan p.b : سه شنبه 08 تیر 1400 در 10:27 صبح

  6. #6

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    اتفاق جالب:
    من تو کد بلاکس برنامه نوشتم حالا وقتی به کد ویژن می ارم کتابخانه ها نیستند مانند regex و iostream حالا باید چکار کرد برای رفع این مشکل
    مممنون

  7. #7

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    راستی تو کد بالاکس میشه برای میکرو هم برنامه نوشت ولی خطای کامپایلر می گیره:
    Project/Target: "avr1 - Debug":
    The compiler's setup (GNU GCC Compiler for AVR) is invalid, so Code::Blocks cannot find/run the compiler.
    Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?!
    Do you have a compiler installed?
    Goto "Settings->Compiler...->Global compiler settings->GNU GCC Compiler for AVR->Toolchain executables" and fix the compiler's setup.

    Tried to run compiler executable 'C:\WinAVR/bin/avr-gcc.exe', but failed!
    Tried to run compiler executable 'C:\WinAVR/avr-gcc.exe', but failed!

    Skipping...
    Nothing to be done (all items are up-to-date).

  8. #8

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    موضوعی که فهمیدم این کتابخانه ها مربوط به C++‎ هستند

  9. #9

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎‎ برای میکرو AVR

    سلام ضمن تشکر از راهنمایی مدیران عزیز جناب مهندس مصافی
    اگر ایشون کمک تون کرده که پس چرا مجددا سوال کردید؟

    اگر برای کامپایلرهای سی میکروکنترلری برنامه را مینویسید که خوب طبیعی که باید از نسخه های کتابخانه های استاندارد زبان برای معماری RISC استفاده کنید.
    معمولا برای انجام چنین الگوریتم هایی که به string manipulation ها معروف هستند، بهترین راه استفاده از کدهای اسمبلی هست چرا که به مراتب هم کد کمتری مینویسید وهم کد بهینه تری میتونید بنویسید که خوب اهمیت زیادی در استفاده از منابع میکرو داره
    البته نه اینکه با سی نتونید ولی قطعا optimize نوشتن این الگوریتم در سی کمی میتونه مشکل باشه چرا که برای انجام چنین چیزی حتما به چندتا حلقه نیاز دارید ولی در صورتیکه از اسمبلی استفاده کنید میتونید حتی از سری دستورات جدید پردازشگرتون به شرطی که پشتیبانی کنه استفاده کنید که در اینصورت میبنید که با کمترین opcode میتونید این الگوریتم را بنویسید که در throughput و latency دستورات هم به شدت صرفه جویی کنید

    راستی تو کد بالاکس میشه برای میکرو هم برنامه نوشت ولی خطای کامپایلر می گیره:
    بله البته که میتونید فقط قبلش حتما کامپایلر مناسب میکروکنترلر را باید نصب کنید.

  10. #10

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    دوست گرامی من از ایشون برای اینکه نمی تونستم پست بزارم کمک کردند تشکر کردم لطفا عجول نباشیم برای هر کاری دلیلی هست، فقط تشکر کردم .
    آخرین ویرایش به وسیله hassan p.b : چهارشنبه 09 تیر 1400 در 20:14 عصر

  11. #11

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎‎ برای میکرو AVR

    خب ضمن تشکر از شما تو سی regex و iostream نیست

  12. #12

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎‎ برای میکرو AVR

    سی پلاس پلاس نوشتم و اعشار رو هم جدا کردم ولی وقتی می ارم تو کد ویژن یا avr رو انتخاب می کنم تو کدبلاکس ان کتابخانه ها دیگه نیستند و کدم کار نمی کنه

  13. #13

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    این پست و دیدم شاید برای ما تحریم باشیم باز کردنش مشکل دار هست ولی کار نکرد
    https://stackoverflow.com/questions/...98839#68198839
    آخرین ویرایش به وسیله hassan p.b : پنج شنبه 10 تیر 1400 در 00:53 صبح

  14. #14

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    نقل قول نوشته شده توسط hassan p.b مشاهده تاپیک
    دوست گرامی من از ایشون برای اینکه نمی تونستم پست بزارم کمک کردند تشکر کردم لطفا عجول نباشیم برای هر کاری دلیلی هست، فقط تشکر کردم .
    من فقط سوال کردم، وقتی فرمودید که مشکلتون را حل کردند برام سوال شد، در ضمن عجول نبودم جواب سوالتون را دادم
    ظاهرا شما عجول هستید

  15. #15

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR

    مهندس من مشکل دارم شما ببخش به موضوع اصلی بپردازیم

  16. #16

    نقل قول: جداسازی اعداد از متن در C یا C++‎ برای میکرو AVR


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 15:51 عصر
  2. آموزش: دانلود رایگان فیلم های آموزشی الگوریتم های بهینه سازی شبکه عصبی منطق فازی هوش مصنوعی مهندسی صنایع و
    نوشته شده توسط sptspt در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1393, 10:26 صبح
  3. فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:08 صبح
  4. گفتگو: فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •