نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار با api در c

  1. #1

    Talking کار با api در c

    سلام خدمت همه دوستان.
    بنده تازه شروع به api در c کردم و با windows.h شروع کردم. منتهی فکر نمی کردم api ها در برنامه نویسی c اصلا وجود داشته باشند.
    01.PNG
    این عکس رو ببینید. من متوجه نمیشم... اولین سوالم اینه که چطوری یک متد دارای دو اسم هستتتت؟ هم WINAPI و هم WinMain ؟؟؟؟؟ دومین سوالم اینک اگر این متد از خود هدر windows.h هست چطوری میتونم توش بنویسم؟؟؟؟؟؟ مگ اینکه override شده باشه.... سوال سومم اینکه چطوری این متد به جای متد main عمل میکنه و کار متد main رو در دست گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببخشید بابت سوال های زیاد ولی به صورت کلی درک api در زبان C خیلی سخته. با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کار با api در c

    منتهی فکر نمی کردم api ها در برنامه نویسی c اصلا وجود داشته باشند.
    من درست متوجه منظورتون نشدم، ولی محض اطلاع کل کرنل ویندوز و تمام API های سطح کاربر و سطح کرنل فقط و فقط با زبان سی و برای بخش های حیاتی هم از اسمبلی استفاده شده است
    چطوری یک متد دارای دو اسم هستتتت؟ هم WINAPI و هم WinMain ؟؟؟؟؟
    اون WINAPI نام یا بخشی از تعریف یک تابع نیست، بلکه ماکرویی هست که بیان کننده این موضوع هست که تابع WinMain عضو کتابخانه های ویندوز هست که نوع Calling Convention ها وتعاریف دیگه ای را به متد اضافه میکنه.
    اگر این متد از خود هدر windows.h هست چطوری میتونم توش بنویسم؟؟؟؟؟؟
    عزیز جان! عضو کتابخانه های ویندوز هست ولی پیاده سازی تابع به عهده برنامه نویس هست، حالا نه دقیقا به صورت override که در زبانهای شی گرا داریم، به این تکنیک میگن Abstract Bases as Binary Interfaces کلا مفهوم پیچیده ای داره، تکنیک هایی هست که چگونه نوشتن API های ویندوز را توضیح میده
    سوال سومم اینکه چطوری این متد به جای متد main عمل میکنه و کار متد main رو در دست گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی ساده است وقتی به کامپایلر ویژوال سی میگید که Binary که میخواهید از نوع Win32 هست، کامپایلر هم در زمان کامپایل سورس های شما دنبال این تابع میگرده تا نقطه شروع برنامه را تعریف کنه! البته خود همین تابع هم از داخل یک تابع دیگه در توابع سیستمی ویندوز فراخوانی میشه که گمی گیج کننده است
    ببخشید بابت سوال های زیاد ولی به صورت کلی درک api در زبان C خیلی سخته. با تشکر
    هیچ اشکالی نداره سوال خیلی هم خوبه! بله همینطور هست API های ویندوز هم پیچیده هستند وخیلی از بخش هاشون هم undocumented هست بنابراین کار کردن باهاشون خیلی زمانبر و خیلی هم حوصله و وقت و علاقه بسیار زیادی لازم داره

  3. #3

    نقل قول: کار با api در c

    ازتون بسیار متشکرم که با حوصله فراوان تمامی سوالاتم رو پاسخ دادید.
    میشه یک مقاله یا کتاب یا سایت بم معرفی کنید؟؟؟؟ تا برنامه نویسی C رو کاملتر، همونطور که خودتون بلد هستید بنده نیز یاد بگیرم؟ ترجمه شده باشه که خیلی خوبه ولی زبان اصلیم باشه واقعا ازتون ممنون میشم.

  4. #4

    نقل قول: کار با api در c

    نقل قول نوشته شده توسط mrj242014 مشاهده تاپیک
    ازتون بسیار متشکرم که با حوصله فراوان تمامی سوالاتم رو پاسخ دادید.
    میشه یک مقاله یا کتاب یا سایت بم معرفی کنید؟؟؟؟ تا برنامه نویسی C رو کاملتر، همونطور که خودتون بلد هستید بنده نیز یاد بگیرم؟ ترجمه شده باشه که خیلی خوبه ولی زبان اصلیم باشه واقعا ازتون ممنون میشم.
    چندتا کتاب خوب برای برنامه نویسی با زبان سی

    1- C in a Nutshell by Peter Prinz, Tony Crawford
    2- Programming with ANSI C++‎ by Trivedi, Bhushan
    3- ++C How to Program. With an Introduction to C
    4-
    The ANSI C Programming Language



  5. #5

    نقل قول: کار با api در c

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    چندتا کتاب خوب برای برنامه نویسی با زبان سی

    1- C in a Nutshell by Peter Prinz, Tony Crawford
    2- Programming with ANSI C++‎‎ by Trivedi, Bhushan
    3- ++C How to Program. With an Introduction to C
    4-
    The ANSI C Programming Language


    متشکرم ازتون. خیلی لطف کردید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •