نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بستن یک فایل EXE از طریق برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    بستن یک فایل EXE از طریق برنامه

    سلام
    من یه فایل EXE فلش را از طریق برنامه باز کرده ام حالا چگونه میشه اون را از طریق برنامه هم ببندم.
    با تشکر

  2. #2
    مهمان
    با تابع ای پی آی findwindow هندل اون پنجره رو بدست میاری بعد یه پیغام wm_close براش با sendmessage میفرستی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    اولا چرا اینکار رو کردی میتونی تو خود برنامه و توی یه فرم معمولی این کار رو انجام بدی که کنترل کاملی روش داشته باشی
    ثانیا یه سرچ کوچولو تو سایت زیاد وقت نمیگیری(هم در مورد بستن برنامه و هم در مورد فلش) فکر کنم در این مورد به اندازه یه مقاله کامل جواب وجود داره اون هم از انواع مختلفه :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    در مورد جستجو توی سایت کاملا با دوستان دیگه موافقم اما می دونید چیه
    وقتی مشکلی پیش میاد
    فرد کاملا یادش میره که search هم وجود داره و می خواد زودتر به جواب برسه و همین عجله کردن باعث از دست دادن فرصت زیادی می شه
    (من که اینطورم !شما چطور؟)

  5. #5
    مهمان
    باز کردن exe فلش با باز کردن یه swf خیلی باهم توی دلفی توفیر داره swf رو میشه توی یه فرم معمولی باز کرد ولی اگزه ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    من یه فایل EXE فلش را از طریق برنامه باز کرده ام حالا چگونه میشه اون را از طریق برنامه هم ببندم
    خوب شما وقتی که اون رو باز میکنی اون فایل یه Process name داره دیگه - اون رو پیدا میکنی و با یه دستور که الان یادم نیست اون Process رو می بندی . - موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    شاید منظور آقای جعفری terminateprocess باشه؟

    :موفق:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331

    جواب

    شاید منظور آقای جعفری terminateprocess باشه؟
    آفرین پسر خوب :D

  9. #9
    این همه بحث یکی کامل و دندون شکن جواب نداد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
      SendMessage(Handle,WM_CLOSE,0,0);

    بای

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •