نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: inter در textarea

  1. #1

    Post inter در textarea

    با سلام!
    من میخوام وقتی یک نفر در نوشتن در textarea با زدن دکمه اینتر مقادیر ارسال بشن اما چندین بار امتحان کردم نشد ولی در input ها جواب میده فقط در textarea جواب نداد

    کد جاوااسکریپتشو میزارم
    		<script src="jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

    <script>
    $('#run').keypress(function (e) {
    if (e.which == 13) {
    $('form#login').submit();
    return false;
    }
    });


    خودتون برسی کنید اینم کد html
    کد HTML:
    		<form id="login">			<textarea autocorrect="off" autocapitalize="off" spellcheck="false" tabindex="0" class="textarea" Autocomplete="off" type="text" name="bv" id="code"></textarea>			<!--<input type="text" autocorrect="off" autocapitalize="off" spellcheck="false" tabindex="0" class="textarea" Autocomplete="off" type="text" id="code">-->			<input type="submit" class="btn-action" id="run">		</form>
    پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم!




  2. #2

    نقل قول: inter در textarea

    با سلام خودم پیدا کردم!

    این کد رو در اول body قرار بدید!

    <script>
    document.body.addEventListener('keydown', function (e) {
    var keyCode = e.keyCode;
    if(keyCode == 13) {
    document.getElementById('submit').click();
    }
    });
    </script>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Inter vs intra Domain multicasting چند پحشی در شبکه
    نوشته شده توسط arm_461 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 21:54 عصر
  2. استفاده از کلیدinter به جای باتن؟
    نوشته شده توسط mohamad2526 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اسفند 1386, 00:31 صبح
  3. Inter face یک آمل بسیار مهم هست و رنگ و فونت و... از اجزا اصلی آن هستند
    نوشته شده توسط سینا گستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 19:35 عصر
  4. inter base
    نوشته شده توسط susan436 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1385, 07:50 صبح
  5. inter base
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 21:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •