نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دانلود از اینترنت

  1. #1

    دانلود از اینترنت

    سلام
    من داخل برنامه لازم دارم که هشتصد فایل چند بایتی ک خیلی کوچیکن را پشت سر هم از یک سایت دانلود کنم اما با این که حجم کل این فایلا یک مگ هم نمیشه و سرعت سایت بالاست و این کار را توی هشت نخ همزمان انجام میدم بازم خیلی طول میکشه حدودا یکی دو دقیقه توی یک نخ ک خیلی بیشتر بنظرتون اشکال کار کجاست مال اینه که هربار کانکشن باز و بسته میشه؟ بلد نیستم لطفا راهنمای کنید خیلی ضروری هستش
    class RunAndRun implements Runnable {
    private final int start, end;
    public RunAndRun(int start, int end) {
    this.start = start;
    this.end = end;
    Thread thread = new Thread(this);
    thread.start();
    }

    public void run() {
    for (int i = start; i < end; i++) {
    SimpleModel simple = activity.simples.get(i);
    CostModel model = new CostModel(simple);
    costModels.add(model);
    fillData(model);
    progress++;
    }
    }

    public void fillData(CostModel model) {
    String data = "";
    try {
    URL url = new URL("http://............" + model.id + "&c=100");
    URLConnection connection = url.openConnection();
    InputStream stream = connection.getInputStream();
    byte[] bytes = new byte[500];
    stream.read(bytes);
    data = new String(bytes);
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }
    کد خیلی سادس لینک اصلی ثابت‌هست و ادامه لینک از فیلد های ابجکت های جاوا برداشته میشه ادرس سایتو ب علتی پاک کردم
    آخرین ویرایش به وسیله mman7798@gmail.com : جمعه 22 مرداد 1400 در 23:16 عصر دلیل: نقص سوال

  2. #2

    نقل قول: دانلود از اینترنت

    کدت رو بذار.

  3. #3

    نقل قول: دانلود از اینترنت

    class RunAndRun implements Runnable {
    private final int start, end;
    public RunAndRun(int start, int end) {
    this.start = start;
    this.end = end;
    Thread thread = new Thread(this);
    thread.start();
    }


    public void run() {
    for (int i = start; i < end; i++) {
    SimpleModel simple = activity.simples.get(i);
    CostModel model = new CostModel(simple);
    costModels.add(model);
    fillData(model);
    progress++;
    }
    }


    public void fillData(CostModel model) {
    String data = "";
    try {
    URL url = new URL("http://............" + model.id + "&c=100");
    URLConnection connection = url.openConnection();
    InputStream stream = connection.getInputStream();
    byte[] bytes = new byte[500];
    stream.read(bytes);
    data = new String(bytes);
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •