نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بستن یک یک فایل اکسس از فایل دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    بستن یک یک فایل اکسس از فایل دیگر

    سلام دوستان
    برای بستن یک فایل اکسس از درون خود فایل از فرمان quit استفاده می کنیم
    فرض کنید یک فایل دیگر اکسس فعال داریم و بخواهیم از طریق آن فایل دیگری که اکنون فعال است را ببندیم . اکنون باید از چه دستوری استفاده کنیم؟



    Dim appAccess As Access.Application


    Private Sub Command0_Click()
    Const strConPathToSamples = "D:\"

    Dim frm As Form, strDB As String

    ' Initialize string to database path.
    strDB = strConPathToSamples & "test.accdb"
    ' Create new instance of Microsoft Access.
    Set appAccess = CreateObject("Access.Application")
    ' Open database in Microsoft Access window.
    appAccess.OpenCurrentDatabase strDB
    ' Create new form.
    ' Set frm = appAccess.CreateForm
    ' Save new form.
    ' appAccess.DoCmd.Save , "NewForm1"
    ' Close currently open database.
    appAccess.CloseCurrentDatabase
    Set appAccess = Nothing
    End Sub

    سعی کردم از دستور بالا استفاده کنم جواب نداد

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: بستن یک یک فایل اکسس از فایل دیگر

    با سلام و احترام
    دوست عزیز با استفاده از این کد می توانید به راحتی فایل اکسس دیگری را ببندید
    Dim OtherDB As Object

    "sOther = "d:\2.accdb
    Set OtherDB = GetObject(sOther)
    OtherDB.Application.Quit
    فقط باید در خط دوم آدرس فایلی را که می خواهید بسته شود وارد کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: بستن یک یک فایل اکسس از فایل دیگر

    سلام
    تشکر از شما عزیز

  4. #4

    نقل قول: بستن یک یک فایل اکسس از فایل دیگر

    خیلی مطلب مفیدی بود دمتان گرم وسرتان خوش باد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: بستن یک یک فایل اکسس از فایل دیگر

    سلام
    با استفاده از اسکریپت هم میشه این شکلی فایل رو بست


    dim accessApp
    Set accessApp = GetObject("C:\Users\OurNiceFamily\Desktop\123.accd b")
    If accessApp.Visible = True Then
    accessApp.quit
    Set accessApp = Nothing
    End If

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فایل اکسس بدون نصب مایکروسافت اکسس
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1394, 12:49 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 17:48 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 17:45 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1391, 12:12 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 19:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •