نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

  1. #1

    ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    سلام
    میخوام از تکست باکس یه متنی را به textarea در وبلاگ بیان ارسال کنم
    سورس اون بخش اینه :
    <div id="cke_1_contents" class="cke_contents cke_reset" role="presentation" style="height: 300px;">
    <textarea style="width: 100%; height: 100%; resize: none; outline: currentcolor none medium; text-align: left; -moz-tab-size: 4;" dir="ltr" class="cke_source cke_reset cke_enable_context_menu cke_editable cke_editable_themed cke_contents_rtl" tabindex="0" role="textbox" aria-multiline="true" aria-label="ویرایش‌گر متن غنی, txtPostContent" title="ویرایش‌گر متن غنی, txtPostContent"></textarea>
    </div>

    نه نام داره و نه آیدی که بتونم ارسال کنم
    کسی میدونه چطور میشه ارسال کرد؟
    در سایت stackoverflow هم کلی کد گذاشتن خیلی تست کردم موفق نشدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    سلام و روز خوش
    اون div که id داره و راحت پیدا میشه، اون textarea هم میشه children(0) اون div

  3. #3

    نقل قول: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش
    اون div که id داره و راحت پیدا میشه، اون textarea هم میشه children(0) اون div
    ممکنه یه مثال بزنید و یا اگر مقدوره یه کدی بنویسید ؟
    من مبتدی هستم زیاد نمیدونم چطوره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    در واقع شما باید با dom آشنا باشین، کدنویسی اش نیاز به مثال نداره.

    به فرض که اسم کنترل مرورگر رو browser گذاشته باشین:
    dim div as htmlelement=browser.document.getelementbyid("cke_1  _contents")
    dim textarea as htmlelement=div.children(0)
    textarea.innertext="your text here"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    البته این textarea ویژگی های دیگه هم داره که میتونین با اونها هم پیداش کنین،
    یکیش tagش هست:
    dim div as htmlelement=browser.document.getelementbyid("cke_1  _contents")
    dim textarea as htmlelement=div.getelementsbytagname("textarea")(0 )
    textarea.innertext="your text here"

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    یک ویژگی دیگه class اون هست:
    dim div as htmlelement=browser.document.getelementbyid("cke_1  _contents")
    for each element as htmlelement in div.all
    if element.getattribute("classname")="cke_source ..." then
    element.innertext="your text here"
    exit for
    end if
    next

  7. #7

    نقل قول: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    یک ویژگی دیگه class اون هست:
    dim div as htmlelement=browser.document.getelementbyid("cke_1  _contents")
    for each element as htmlelement in div.all
    if element.getattribute("classname")="cke_source ..." then
    element.innertext="your text here"
    exit for
    end if
    next
    ممنون از راهنمایی شما
    من هر 3 تا اینارو هم تست کردم اما نتیجه نگرفتم
    هرکاری میکنم نمیشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ارسال متن در وب بروزر به textarea در وب

    این کدها ساده تر از اون هست که بکارگیری اونها نکته خاصی داشته باشه،
    کد خودتون رو بگذارین تا مشکل مشخص بشه.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اضافه کردن متن در محل نشانگر در textarea
    نوشته شده توسط dani999 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1398, 01:21 صبح
  2. سوال: نحوه ارسال مطلب به تگ textarea در وب بروزر
    نوشته شده توسط soheilnew در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1395, 13:55 عصر
  3. سوال: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea
    نوشته شده توسط ms11309 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 خرداد 1393, 14:16 عصر
  4. textarea گرافیکی
    نوشته شده توسط saber187518 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1389, 10:45 صبح
  5. چک کردن خالی نبودن یک textarea....فوری
    نوشته شده توسط a_bita در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1387, 21:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •