نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: دیتاگریدویو تودرتو

  1. #1

    دیتاگریدویو تودرتو

    سلام
    من دیتاگریدویو تودرتو میخواستم
    مانند تصویر زیر
    Capture.jpg
    کسی هست منو راهنمایی کنه ، ممنون میشم.
    وب فرم و زبان سی شارپ هست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    سلام و روز خوش
    جستجو کنین : master-detail grid winforms

  3. #3

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش
    جستجو کنین : master-detail grid winforms
    عالی بود دست شما درد نکنه
    الان شده تصویر زیر
    55.jpg

    فقط فارسی نیست که دارم روش کار می کنم.
    البته اگر راهنمایی کنید باز هم ممنون میشم.
    یاعلی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    بنظر میاد از کمپوننت های devexpress استفاده کردین - که خیلی کار خوبی هست.
    هم میتونین کپشن ستونها رو فارسی بدین و هم میتونین متن های خود گرید رو سفارشی کنین.

  5. #5

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    بنظر میاد از کمپوننت های devexpress استفاده کردین - که خیلی کار خوبی هست.
    هم میتونین کپشن ستونها رو فارسی بدین و هم میتونین متن های خود گرید رو سفارشی کنین.

    تو سایت های خارجی خیلی گشتم ، چیزی جز Devexpress پیدا نکردم.
    و مجبور شدم اون رو نصب کنم
    امکاناتش خیلی زیاده و همه فیلدها فارسی شده ولی خیلی سنگینه
    وقتی اجرا میشه مقدار رم از 25 به 75 میره و همچنین سرعت باز شدن فرم چند ثانیه دیرتر از فرم های دیگه برنامم هست.

    اگر منظور شما استفاده از کامپوننت نبود ، متاسفانه من چیز دیگه ای پیدا نکردم.

    الان تصویر تکمیل شده زیر شده
    12.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    نقل قول نوشته شده توسط mkmostafa مشاهده تاپیک
    تو سایت های خارجی خیلی گشتم ، چیزی جز Devexpress پیدا نکردم.
    و مجبور شدم اون رو نصب کنم
    امکاناتش خیلی زیاده و همه فیلدها فارسی شده ولی خیلی سنگینه
    وقتی اجرا میشه مقدار رم از 25 به 75 میره و همچنین سرعت باز شدن فرم چند ثانیه دیرتر از فرم های دیگه برنامم هست.
    اگر منظور شما استفاده از کامپوننت نبود ، متاسفانه من چیز دیگه ای پیدا نکردم.
    البته شما میتونین از روی کنترل های استاندارد کنترل های custom بسازین، ولی بنظرم استفاده از کمپوننت بهتر از اختراع دوباره چرخ هست و باعث صرفه جویی در زمان میشه.
    همچنین ارزش چند ثانیه زمان لود و چند مگ حافظه بیشتر رو داره (باز هم نظر شخصی من هست). بعد که جواب گرفتین احتمالا میتونین با اعمال یک سری تنظیمات روی این کمپوننت ها این چیزها رو بهبود بدین.
    هم telerik و هم devexpress کمپوننت هاشون به صورت وسیع استفاده میشن و کاملا جا افتادن - حتی اون 2-3 هزار دلار لایسنس هم ارزش پرداخت داره!

  7. #7

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    با تبریک عید بزرگ غدیر خدمت همه دوستان و اساتید برنامه نویس
    میخوام کاربر با انتخاب محصول از جدول دوم ، بتونه برگشت از فروش بزنه
    خیلی گشتم ولی اصلا نتونستم به جدول دوم دسترسی داشته باشم.
    حتی نمیتونم فیلدهای جدول دوم رو جابه جا کنم.
    لطفا یه راهنمایی بفرمایید؟
    Untitled12.png

  8. #8

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    سلام دوست عزیز
    استفاده از این کامپوننت پیشنهاد نمی دم.
    از دیتا گرید معمولی استفاده کنید و زمانی که روی سطر مورد نظر یا ستون مورد نظر کلیک شد دیتاگرید دوم نمایش دهنده محصول باز بشه که هم میتونه توی همون فرم باشه ویا توی یه فرم دیگه . به همین روش میتونید به تمام جداول دسترسی داشته باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله ma.rad : پنج شنبه 07 مرداد 1400 در 20:26 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    نقل قول نوشته شده توسط mkmostafa مشاهده تاپیک
    میخوام کاربر با انتخاب محصول از جدول دوم ، بتونه برگشت از فروش بزنه
    خیلی گشتم ولی اصلا نتونستم به جدول دوم دسترسی داشته باشم.
    1- برای تسلط به این کنترل هم باید مستندات اون رو خوب بخونین و هم اینکه دموهاش رو ببینین.
    البته من به این کنترل نسلط ندارم!

    2- شما با متد getselectedrows میتونین به مجموعه ردیف های انتخاب شده هر view در grid دسترسی داشته باشین.
    البته من قبلا برای view های detail مشکل داشتم ، یعنی جواب نمیداد و اگه راه دیگه ای داشت بلد نبودم، الان رو نمیدونم باید تست کنم.

    3- برای راحتی میتونین در تنظیمات view ، روش انتخاب رکورد رو checkbox بگذارین و به این ترتیب یک ستون از نوع checkbox به view اضافه میشه برای انتخاب رکوردها.
    همچنین یک checkbox هم در header اون ستون میاد برای انتخاب همه/هیچ (دست شماست که این دیده بشه یا نه)

    4- حالا در رخداد selection_changed میتونین به رکوردهای انتخاب شده دسترسی داشته باشین (برای دورزدن مشکل 2)
    و اون ها رو برای روتین که قرار هست روی اینها کاری انجام بده نگه دارین (در یک array فرضا)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    5- تا جایی که یادم هست:
    اگر بیشتر از یک رکورد از master رو باز کنین (expand) - که البته این دست شماست که بشه یا نشه،
    در رخداد selection_changed متد getselectedrows فقط رکوردهایی رو میاره مربوط به رکورد انتخاب شده master هست و نه همه اونها.

    6- اینها رو تست کنین، اگر هنوز مشکلی بود خبر بدین اگر تونستم نمونه کد درست کنم.

  11. #11

    نقل قول: دیتاگریدویو تودرتو

    سلام به همگی
    موفق شدم گریدویو از کمپوننت های devexpress رو کاملا فارسی و در هرستون دلخواه باتن بزارم.
    Untitled.png
    برای فارسی کردن هر ستون کافیه در کپشن هر ستون ، نام فارسی رو تایپ کنید.
    برای دسترسی به کپشن از وارد دیتاست میشین و مانند تصویر زیر که گویا هست برای هر ستون نام دلخواه میزاریم.
    Untitled1.jpg
    برای گذاشتن باتن برای ستون دلخواه از repositoryItemButtonEdit استفاده میشه
    و برای دسترسی به ان در کد ButtonClick کدهای زیر رو میزاریم.
            private void repositoryItemButtonEdit1_ButtonClick(object sender, ButtonPressedEventArgs e)        {
    StiReport stiReport = new StiReport();
    stiReport.Load("Report/ReportSales.mrt");
    stiReport["@FactorId"] = gridView1.GetFocusedRowCellValue("FactorId");
    stiReport.Print(false);
    }


    مثلا در کد بالا هر وقت روی دکمه پرینتر در جدول کلیک بشه کد بالا اجرا میشه و پرینت انجام میشه.
    کلا کد مخصوص دسترسی به هر فیلد جدول کد زیر هست.

    gridView1.GetFocusedRowCellValue("column1")

    با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1396, 14:17 عصر
  2. ساخت لیست ویو تودر تو برای موضوع بندی
    نوشته شده توسط amhacker در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 01:06 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 13:31 عصر
  4. ستون های تو در تو در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط klinton در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1390, 09:10 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1390, 17:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •