نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بارگذاری تعداد نامشخص فایل pdf از یک پوشه در کامپیوتر به روی هاست

  1. #1

    Question بارگذاری تعداد نامشخص فایل pdf از یک پوشه در کامپیوتر به روی هاست

    سلام دوستان عزیز و اساتید گرامی
    بنده یک کد نوشته ام که یک فولدر از سیستم را انتخاب میکنید و فایل های pdf موجود رو فهرست می کند. اگر در جدول کد ملی ها، اسم فایل pdf با جدول همخوانی داشت آن را آپلود می کند.
    در لوکال هاست شبیه سازی شده در سیستم این امر راحت انجام شد و تست هم کردم که مشکلی نداشت.
    ولی پس از بارگذاری در سایت، متوجه شدم که فایل های کامپیوتر رو نمیخونه!
    حالا چکار کنم؟ راهی برای خواندن فایل های سیستم هست؟ یا نه؟

    foreach (glob($folderName . '*' . '*') as $filename) {

    if (is_dir($filename)) {
    $type = 'folder'; $myfile=str_replace('.pdf','',str_replace($folderN ame, '', $filename));

    echo '<li class="' . $type . '"><a href="ifish.php?af='.$af.$myfile.'">' . str_replace($folderName, '', $filename) . '</a></li>';
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بارگذاری تعداد نامشخص فایل pdf از یک پوشه در کامپیوتر به روی هاست

    اگه منظورت اینه که این رو آپلود کردی رو سرور میخای فایل های کامپیوتر بازدید کننده از سایت رو بخونه که اینجوری نیست .... کد فایل های کامپیوتری که روش قرار دااره رو میتونه بخونه که سرور باشه نه کامپیوتر بازدید کننده رو

تاپیک های مشابه

  1. شنود کردن پورت خواصی بر روی کامپیوتر
    نوشته شده توسط mohsen-unique در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:16 صبح
  2. برنامه نویسی پورت های کامپیوتر با vbو delphi (کنترل پورت های کامپیوتر):
    نوشته شده توسط mkgiant2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1385, 18:25 عصر
  3. تعدد کارت شبکه روی یک کامپیوتر ؟!
    نوشته شده توسط در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 07:42 صبح
  4. چطور میشه فهمید که الان در روی کامپیوتر چند پورت با چه نامهایی وجود دارد
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 09:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •