نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بهم ریختن قالب در روت edit

  1. #1

    بهم ریختن قالب در روت edit

    سلام به همه .
    مشکل با بهم ریختن قالب سایت توی شبکه داخلی دارم .
    بررسی که کردم ، روی روت ادیتم فقط مورد داره .
    روی دوتا مسیر اول موردی نداره
    http://192.168.10.42:8080/Tolid/public/unit
    http://192.168.10.42:8080/Tolid/public/unitCreate


    ولی روی این روت ، قالب بهم میریزه .
    http://192.168.10.42:8080/Tolid/public/unit/edit/3


    دوستان میتونن راهنمایی کنن ؟

  2. #2

    نقل قول: بهم ریختن قالب در روت edit

    این هم لیست روت هام :


    //UnitRoute
    Route::get('/unit',[UnitController::class,'index'])->name('unit.list');
    Route::post('/search',[UnitController::class,'search'])->name('unit.search');
    Route::get('/unitCreate',[UnitController::class,'create'])->name('unit.create');
    Route::post('/unitCreate',[UnitController::class,'store'])->name('unit.create');
    Route::get('/unit/edit/{id}',[UnitController::class,'edit'])->name('unit.edit');
    Route::post('/unit/edit/{id}',[UnitController::class,'update'])->name('unit.update');
    Route::get('/unit/remove/{id}',[UnitController::class,'remove'])->name('unit.remove');
    Route::get('/unit/remove/{id}',[UnitController::class,'remove'])->name('unit.remove');



  3. #3

    نقل قول: بهم ریختن قالب در روت edit

    یه نکته دیگه اینکه : وقتی پروژه رو با php artisan serv ران میکنم هیچ مشکلی ندارم . ولی وقتی به صورت لوکالی برنامه رو مستقیم از پوشه ی زمپ میارم بالا این مورد واسه م پیش میاد .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بهم ریختن قالب در روت edit

    اگه ارروری نداری و قالبت بهم ریخته یعنی مشکل از فایل های css هستش
    ctrl+u بزن سورس صفحه رو نگاه کک/ن فایل های .css رو یکی یکی آدرسشو نرو چک کن ببین کدومشون باز نمیشه

  5. #5

    نقل قول: بهم ریختن قالب در روت edit

    توی create کامل لود میشه ولی توی edit موقعی که سه بخشی میشه یا دو بخشی میشه روت ، دیگه قالب css هارو لود نمیکنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بهم ریختن قالب در روت edit

    حتما آدرس نسبی دادی
    چجوری آدرس فایل های css رو دادی ؟

  7. #7

    نقل قول: بهم ریختن قالب در روت edit

    نه . نسبی ندادم . توی عکس مشخصه .

    Capture.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بهم ریختن قالب در روت edit

    آدرس کامل اونیه که از دامنه سایت شروع میشه اینجوری که شما آدرس دادی هم میره به ریشه ولی جریان داره
    مثلا اگه پروژت رو توی آدرس
    localhost/project
    آپلود کردی طبیعتا باید آدرس فایلت css این باشه
    localhost/project/assets/css-rtl/app.css

    ولی اینجوری که شما آدرس دادی اینجوری میشه
    localhost/assets/css-rtl/app.css

    یا مشکلات دیگری بسته به پوشه بندی های پروژت که من نمیدونم به چه شکل هستن

    اینجوری آدرس بده


    href="{{ asset('assets/css-rtl/app.css') }}"

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در هنگام edit پیام در بوت تلگرام
    نوشته شده توسط pashe3d در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1395, 14:09 عصر
  2. disable multi-line in text Edit qt غیر فعال کردن ویژگی چند خطی در Text Edit در Qt
    نوشته شده توسط md3848 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1395, 12:01 عصر
  3. سوال: کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 10:19 صبح
  4. تفاوت (Edit Text - Text Object - System Text) در Fast Report
    نوشته شده توسط ByRoad در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 18:18 عصر
  5. سوال: یک Edit Box متفاوت!
    نوشته شده توسط Jaguar در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •